Les cortines tradicionals en Pujadas i Martí

En Pujadas i Martí tenim tot tipus de cortines, incloses les denominades cortines tradicionals. És a dir, eixes considerades de sempre i que, a vegades, entre tanta proposta nova o solucions modernes, ens costa trobar. I és que, en ser fabricadors, el nostre catàleg és molt més ampli que el que altres establiments oferixen; i s’adapta millor a les necessitats de tots els nostres clients.

Perquè sàpies què podem oferir-te en este sentit, en Pujadas i Martí hem volgut dedicar l’article d’este mes precisament a això, a les cortines de tota la vida.

 

Les cortines tradicionals en Pujadas i Martí

Molts clients ens traslladen la dificultat que troben a l’hora d’adquirir unes cortines tradicionals. És a dir, unes cortines que es componguen d’una tela (o de diverses si volem cortineta) i una barra o riel. Una confecció que s’ajuste a l’espai de les nostres finestres i que es confeccione en el teixit i tonalitat que més ens agrade. Generalment, sol ser lli o cotó; encara que pot ser qualsevol altre.

Nosaltres, a més, oferim este tipus de cortines en diferents versions. Les més habituals que ens demanen els clients són les següents: arrufada, en taules, de pinça americana, amb ullets, així com les ja esmentades cortines penjades en barra d’anelles o riel, que són les més populars.

En la nostra empresa sabem que, des de fa uns anys, amb l’expansió dels nous sistemes de cortinatge en el mercat, estes cortines han quedat relegades a una presència testimonial. També que, generalment, es venen ja confeccionades, en mesures estàndard i amb teixits que no sempre són del nostre grat.

No obstant això, en Pujadas i Martí considerem que estes cortines són molt útils i que han de ser presents en aquells espais en els quals són la millor solució per a controlar l’entrada de llum. Per això, continuem mantenint la seua existència en la nostra oferta i oferint la possibilitat de confeccionar-les baix demanda, atenent a totes les necessitats dels nostres clients.

 

Les teues cortines en Pujadas i Martí

Des de fa dècades, en Pujadas i Martí ens dediquem a la venda, a la confecció i la instal·lació de tota mena de cortines i tendals. Realitzant cada encàrrec sempre a mesura, i podent dur a terme, tant sistemes manuals com altres motoritzats. 

A més, oferim als nostres clients fins a 9 tipus diferents de cortina tècnica perquè puga trobar la solució que millor s’ajuste a les seues necessitats.

I és que per a nosaltres les cortines no són un element decoratiu. Son una peça clau per a fer atractiu un espai, siga una vivenda o un local comercial. 

Per tot això, oferim solucions per a: restaurants, oficines, despatxos, residències, comunitats de veïns, sales d’acte, centres sanitaris, centres esportius, etc. És a dir, per a tot allò per a què vulga comptar amb la nostra experiència i coneixement exhaustiu del mercat.

 

Pujadas i Martí la millor opció en cortines

En Pujadas i Martí considerem que una cortina ben dissenyada pot ajudar a aprofitar i optimitzar el rendiment de la llum natural en qualsevol tipus d’espai en el qual se situe. Però no solament això, perquè també ajuda a preservar la intimitat, a reduir la temperatura exterior i a atenuar la lluminositat, una cosa fonamental, per exemple, quan es col·loquen en sales on hi ha ordinadors. En Pujadas i Martí posem a la disposició dels nostres clients una extensa gamma de productes. Tots amb la millor relació qualitat-preu del mercat. Per això, si necessites qualsevol tipus de cortina, nosaltres som la millor opció que trobaràs. No ho dubtes i veuen a Pujadas i Martí. Segur que et sorprendrem.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *