cortines per a hotels

Quines cortines per a hotels triar?

Tipus de cortines per a hotels

Les habitacions dels hotels tenen unes particularitats especials, i consegüentment les cortines que solen emprar-se en les mateixes compten amb unes prestacions concordes a elles. Perquè les coneguis i sàpigues si se’t podrien adaptar al teu projecte personal, des de Pujades i Martí hem elaborat aquest post amb el qual volem que coneguis els tipus de cortines per a hotels que oferim.

 

Tipus de cortines per a hotels

Les cortines per a hotels dependran de l’espai en el qual es trobi situat l’edifici. I és que, igual que ocorre amb els habitatges particulars, la climatologia, les hores de llum, la sonoritat i la capacitat econòmica dels qui s’allotgen en cada estada, fan que les cortines siguin d’una manera o una altra. En aquest sentit podem trobar múltiples cortines per als hotels i totes elles són igual de vàlides encara que alguns models o teixits s’oposin entre si.

 cortines per a hotels

 

Els principals tipus de cortines per a hotels són els següents:

  1. Cortines opaques. Són cortines amb les quals es procura el descans dels inquilins. Es tracta de cortines confeccionades amb teixits de gran gruix que a penes deixen entrar llum a l’interior de l’estada. Aquestes cortines són capaces de crear la foscor total a l’interior de l’habitació. Aquests teixits opacs són especialment útils per a espais en els quals és necessari bloquejar el cent per cent de la llum que ens arriba. Per exemple, quan l’hotel es troba en una zona molt il·luminada de la ciutat, o envoltat de rètols lluminosos. Són teixits molt resistents que compten amb tres capes de resina, una substància que a més és ignífuga.
  2. Cortines dobles. En aquest cas s’intenta aprofitar la llum del dia per a evitar el consum d’il·luminació artificial; però sense que per això el client hagi d’exposar la seva privacitat. L’habitual és que les cortines siguin una mescla de confecció en teixit gruixut amb cortineta. De manera que la persona que s’allotja a l’habitació pot triar quin de les dues li ofereix més o millor prestació a diferents hores del dia.
  3. Cortines amb teixits oscurants. Són cortines que s’han elaborat amb teixits de teler. I on la densitat dels fils és molt alta, per a evitar que la llum es coli entre el tramat.
  4. Cortines ignífugues. Encara que per llei les cortines dels hotels han de ser totes ignífugues (és a dir, que no surten cremant) cal anar amb compte perquè hi ha part de l’oferta que trobem en el mercat que no compleix aquesta obligació. Això és important perquè poden anar la vida de moltes persones en això. I és que cal assenyalar que les cortines dels hotels han d’evitar la ràpida propagació de les flames en cas d’un accident per foc; o que cali foc en cas d’un incendi.
  5. Cortines de pes per a ambients clàssics. En aquest cas la cortina sol oferir un aire recarregat i de luxe que s’aconsegueix amb un fil de major gruix i amb la superposició de capes en els seus brodats o dibuixos.
  6. Teles vaporoses per a espais de platja o per a aquells als quals els arriba poca llum. Es tracta d’afavorir l’entrada de la brisa marina o d’il·luminar l’interior amb llum natural durant la major part del dia.

 cortines per a hotels

 

En Pujades i Martí trobaràs tots els tipus de cortines als quals ens hem referit en aquest article. Fins i tot alguns que encara estan en fase experimental i que només s’han donat a conèixer en les fires a les quals acudim periòdicament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *