IDEES AMB CORTINES

Idees de projectes increïbles que pots fer amb cortines.

Projectes increïbles amb cortines

Les idees amb cortines tenen cada vegada més protagonisme en la decoració dels nostres habitatges. Mostra d’això és la major presència que aquestes tenen en les col·leccions que les empreses de decoració dediquen a elles.

La seva constant renovació, la incorporació de nous teixits a la seva confecció i la renovació de les seves corts fan que avui dia sigui més freqüent canviar-les que el que podien imaginar-se nostres mares.

Perquè siguis conscient de per on es desenvolupa el món del cortinatge, en Pujadas i Martí hem redactat aquest article en el qual et vam mostrar els projectes més nous del mercat. Para esment i tria quin serà el que aplicaràs al teu habitatge amb la pròxima arribada de la primavera.

Nous projectes per a fer amb cortines

La incorporació de materials nobles a la decoració és cada vegada més freqüent. De tots ells destaca el protagonisme de la fusta, que en les seves diferents versions, és la preferida per moltes persones. Amb això se li dóna un aire més natural i càlid a l’estada, a més de que s’aposta per elements biodegradables.

Aquesta presència es pot materialitzar tant en la barra que suporta la cortina com l’els teixits amb què confeccionarem la mateixa. En el primer cas l’opció més transgressora és l’ús d’una branca d’arbre com a barra. Per a això és important que netegis la branca de nusos i bifurcacions que poguessin impedir el moviment del teixit d’un lateral a un altre de la finestra. També pots comprar la barra ja tractada en una botiga de decoració. En aquest cas hi ha un avantatge clar: que no serà atractiva perquè els insectes niïn en ella o s’alimentin de la seva cel·lulosa.

Una altra opció que guanya adeptes és aquella que integra elements artesanals en molts casos gairebé perduts. És el cas, per exemple, del macramé. Aquesta tècnica de dibuixar amb nusos i corda és molt atractiva per a vestir una porta permetent l’entrada de llum i donant-li un toc original al mateix temps. A més, si ets amant dels ambients rústics és una opció viable i senzilla. El macramé pots fer-lo personalment amb els colors i estils que més t’agradin o, si no ets molt manyosa, comprar-los ja elaborats. En botigues especialitzades pots trobar-los sense problemes.

Una variant d’aquesta cortina és la que s’elabora amb drapet. Aquest material és molt més senzill de trobar atès que s’ha posat de moda en els últims anys per a fer bosses i complements. En aquest cas només et fa falta una barra senzilla i cabdells d’aquest material en els colors que vulguis. Atès que aquest material té cos suficient, n’hi ha prou que els nuïs a la barra i els deixis caure cap al sòl per a crear una cortina. En aquest sentit, pots jugar amb els diferents colors i amb els diferents llargs per a crear dibuixos i sensacions diferents en la teva cortina. Una manera senzilla i còmoda de fitar els espais deixant que entre la llum en el seu interior.

Per als qui agraden d’emprar les cortines tant per a calibrar la llum com per a crear ambientacions, res millor que els estors perforats. Es tracta d’unes cortines realitzades en teixit plàstic o similar que compten amb unes perforacions en la seva superfície que deixen passar la llum creant diferents dibuixos. Els més habituals són aquells que recreen els cels estavellats o les constel·lacions. Són especialment útils quan es volen col·locar en llocs on es necessita poca llum durant alguns moments del dia i es vol aprofitar la il·luminació exterior però en la seva justa mesura.

idees amb cortines

 

Per a dur a terme tots i cadascun d’aquests projectes pots comptar amb els professionals que treballen en Pujades i Martí. Persones amb molta experiència que coneixen tots i cadascun dels estils que hi ha en el mercat, així com els materials amb els quals s’executen i fins i tot les novetats que llancen les cases fabricadores temporada rere temporada. Per aquest motiu puguem assessorar-te en tot moment de la millor solució per al teu espai o habitatge. No ho dubtis i veuen a visitar-nos abans de prendre una decisió definitiva. No et penediràs!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *