cortinas-para-restaurantes

Cortines per a restaurants com triar les més adequades

Cortines per a restaurants

Les cortines per a restaurants són part del seu aspecte, per la qual cosa la seva elecció ha de realitzar-se de manera conscient des del mateix moment en què es concep la seva obertura.

Aquestes cortines presenten unes particularitats i han d’ajustar-se al tipus d’activitat que es realitza en aquest tipus de comerç. Perquè ho valoris adequadament, en  Pujadas i Martí hem redactat el següent article en el qual t’expliquem com han de ser les cortines per a restaurants i les diferents opcions que pots trobar en el mercat actual.

Cortines per a restaurants: Com han de ser i opcions

Les cortines per a restaurants són els complements tèxtils ideals per a crear l’ambient en el qual lluirà el nostre menjar. En aquest sentit cal cuidar molt el tipus de teixit i les tonalitats seleccionades. I és que atenent cada tipus de creació gastronòmica optarem per l’una o l’altra decoració.

En aquest sentit podem optar per teixits amb estampats ja dissenyats o per serigrafiar en el teixit el nom del nostre restaurant. Amb el segon supòsit la imatge corporativa quedarà molt més clara i tancada, encara que no sempre és bona tanta presència de la imatge de marca.

En tots els casos, les cortines dels restaurants han de ser rentables i han de realitzar-se en material ignífug per a evitar que qualsevol accident amb un cigar o qualsevol altre dispositiu amb flama provoquin un incendi de grans dimensions a l’interior del local.

 

cortinas para restaurantes

Recorda que depenent de la finestra que vagi a cobrir les cortines hauran de ser d’un tipus o un altre. I és que no és el mateix voler cobrir un gran finestral que unes finestres que donen al carrer o a un jardí. En cada cas s’haurà d’atendre una necessitat diferent.

Les cortines del restaurant es poden confeccionar en diferents estils i l’elecció del qual prevalgui haurà d’estar d’acord amb el tipus d’ambient que es vulgui generar en el seu interior o amb el tipus de menjar que se serveixi. Un aspecte, aquest últim, especialment rellevant en el cas de la cuina internacional.

En qualsevol cas, els sistemes de cortinatge més habituals en els restaurants són els següents:

  1. Cortines verticals. Són especialment interessants si el local disposa d’uns grans finestrals. Atorguen elegància al lloc. Són fàcils de manejar, per la qual cosa no requereixen de cap sistema motoritzat. Permeten controlar l’entrada de llum a l’interior de l’estada.

  2. Cortines de materials naturals. Estan especialment indicats per als espais en els quals se serveix cuina exòtica o internacional. Les pots trobar en diferents sistemes de recollida, encara que l’habitual és que siguin enrotllables o plegables.

  3. Persianes alacantines de fusta o de PVC. Són molt versàtils i donen un aire casolà al restaurant. Serveixen per a controlar l’entrada de llum i per a generar ambients de contrallum molt adequats per a zones de climatologia

  4. Són cortines elegants que combinen de manera perfecta amb els restaurants funcionals. N’hi ha de metall i de fusta, així com en diferents colors.

  5. Panells japonesos. Són ideals per a espais minimalistes en els quals prevalen la llum i els detalls. Són fàcils de col·locar i de netejar, per la qual cosa solen emprar-se amb assiduïtat en els espais de restauració més moderns.

 

Un altre aspecte que has de tenir en compte és que les cortines dels restaurants poden variar atenent el moment de l’any en què ens trobem. Així doncs, hauries d’adquirir dos sistemes o dos tipus de teixits atès aquest aspecte.

En Pujadas y Martí som especialistes en cortines per a restaurants, per la qual cosa si estàs buscant el tèxtil ideal per al teu espai de restauració, no el dubtis i veuen a veure’ns. T’assessorarem sobre aquest tema i et parlarem dels materials més nous del mercat, així com les seves particularitats.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *