cortinas en verano

Cortines a l’estiu, decora la teva casa

Decorar la teva casa amb cortines a l’estiu

Decorar la teva casa amb cortines a l’estiu és possible i molt senzill. Un gest amb el qual podràs donar un nou aire a la teva llar al mateix temps que contribueixes a estalviar energia i saques el màxim partit a la llum i a uns dies molt més llargs.

Per a això, el primer que has de fer és seleccionar l’aire que vols donar a les diferents habitacions del teu habitatge. Si cadascuna té un ús, el seu és que les cortines complementin aquesta activitat que es desenvolupa en el seu interior. En aquest sentit, pots contemplar algunes idees que les grans signatures de decoració han ideat per a l’ocasió. En Pujadas i Martí recopilem en aquest article les més cridaneres perquè puguis triar aquella que més et vingui de gust.

Tendències de cortines a l’estiu

Una de les tendències que s’imposa és la mescla de teixits. És a dir, fer una part de la cortina (una pota, per exemple) amb un teixit o estampat; i l’altra amb una teula i aspecte completament diferent. D’aquesta manera s’aconsegueixi un contrast cromàtic molt suggeridor, expressiu i cridaner. Una altra variant d’aquesta opció és substituir la tradicional cortineta blanca per un de colors i triar, per a la resta del cortinatge, un teixit completament diferent (tant pel que fa a terminacions com a estampats).

Un altre corrent que s’imposa en les cortines d’estiu és l’aposta única per la cortineta. És a dir, aquí les finestres només es cobreixen amb un teixit en el qual preval el blanc i on es deixa passar la llum durant tot el dia. Si no ets amant del blanc impol·lut pots triar una cortineta estampada amb aquells motius que et resultin més inspiradors. Recorda que els colors clars i els tons més vius seran els que donin vida a l’estada, per la qual cosa en aquesta ocasió el millor és fugir dels tons més foscos o opacs.

cortinas en verano

Cortines d’estiu: lluentors i folrades

S’imposen també les teles amb lluentor o aquelles que imiten (o es realitzen) en teixits molt cars com la seda. En general és un gènere que compta amb uns estampats molt cridaners i uns colors vibrants que donen vida a les habitacions en les quals es troba. Això sí, has d’estar preparada per a fer un important desemborsament econòmic.

Per als qui desitgen cobrir una finestra que rep una gran quantitat de llum preservant la temperatura interior, el millor és optar per una cortina folrada. En aquest cas tindrem la possibilitat de gaudir de dos estampats o colors diferents: un el que va en el folro i un altre el que té la seva cara a l’interior de l’estada. Són ideals també si busquem aïllar-nos del soroll exterior, que hi ha, per exemple, en un carrer molt transitat. Per aquest motiu sigui una opció molt emprada als apartaments turístics de les localitats costaneres. I és que en estar folrades guanyen cos i serveix com a mitjà doblement aïllant.

Finalment està l’opció contrària: emprar teixits molt lleugers que deixin passar la llum però que aportin color a l’estada. Són múltiples els estampats i les terminacions que pots triar en aquest sentit. Aquesta opció dóna molta lluminositat a l’estada, per la qual cosa és ideal per a llocs en els quals es treballa.

En Pujadas i Martí tenim una gran varietat de teixits amb els quals pots confeccionar nombroses cortines d’estiu. Teles que t’ajudaran a donar un nou aire a les teves estades i a treure el màxim rendiment a la llum que arriba des de l’exterior. Així doncs, si estan buscant com decorar la teva casa amb cortines a l’estiu, no ho dubtis i veuen a visitar-nos. T’assessorarem sobre aquest tema i t’informarem de totes les novetats. De manera que podràs triar la que més t’agradi. I tot això sempre al millor preu.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *