tendències de cortines

Tendències en cortines per a vestir la casa

Tendències en cortines per a vestir la casa

La teva casa també pot estar a l’última sense necessitat de fer grans canvis o d’invertir una gran suma de diners. No estem parlant d’obres o de canviar mobles; parlem de com utilitzar tendències en cortines per a vestir la casa.
I és que el sector de la llar llança totes les temporades noves proposades per a adaptar-se a les necessitats de les persones, incorporant al catàleg, teixits intel·ligents, nous estampats, nous dissenys… Tot amb el que poder donar un nou aire al teu habitatge.

 

Tendències en cortines

Les novetats en cortinatge es diferencien atenent l’espai de la casa que es vulgui vestir. Per aquest motiu tinguem novetats i propostes diferents atès el lloc en el qual es col·loquen les cortines.

D’aquesta manera podem dir que les tendències en cortines (en el que a dormitoris es refereix) és emprar el mateix teixit en les cortines que el cobrellit, el cobertor o l’edredó. És a dir, conformar un tot unificat en el qual colors, estampats i textures formin part d’un mateix mosaic de propostes. Els dissenys es guien, doncs, pel concepte de l’harmonia.

Per als salons, els dissenyadors es mouen entre l’estil minimalista (en el qual les cortines tenen una forma senzilla i s’a posta per teixits voluptuosos al mateix temps que traslluïts. Es tracta que permetin l’entrada de la llum natural al mateix temps que afavoreixin la privacitat dels qui es troben en el seu interior. En aquest aspecte crida l’atenció que s’hagin introduït elements metàl·lics tant per a les terminacions de les cortines, com en els seus detalls decoratius i rieles. També s’aposta pels motius geomètrics i florals, que guanyen terreny als colors únics. Es tracta, en definitiva, d’eliminar la sobrietat amb un toc elegant i nou.

 

Cortines per a les cuines

Pel que fa a les cuines, els dissenyadors d’interiors aposten per la continuïtat decorativa amb el mobiliari. És a dir, les cortines han de ser del mateix color i del mateix estil que els mobles, per a no desentonar. Guanyen força les cortines fins a la meitat de la finestra i aquelles que s’assemblen a les tradicionals cortinetes. Per a donar-li un toc diferent incorpora uns llaços originals per al seu tancament lateral o central. Un cinturó, una corda, un llaç amb borla… tria el que més t’agradi i incorpora’l a la cortina.

En les cuines també guanyen terreny els estors enrotllables, decorats o d’un únic color.
Per als banys la solució que s’imposa són els vinils decoratius, sobretot aquells que personalitzem. Aquestes propostes són molt útils i no destorben l’obertura o tancament de les finestres ja que van pegades als cristales.en les cuines també guanyen terreny els estors enrotllables, decorats o d’un únic color.

 

tendències de cortines

 

Per als banys la solució que s’imposa són els vinils decoratius, sobretot aquells que personalitzem. Aquestes propostes són molt útils i no destorben l’obertura o tancament de les finestres ja que van pegades als cristalls.
Pel que fa a les habitacions petites els especialistes aposten pels teixits lleugers, sense molts estampats i de tall senzill, De manera que ajudem l’entorn a semblar més gran del que realment és i no aparegui petit. En aquest sentit guanyen terreny les cortines tie and dye. És a dir, cortines que es tenyeixen des de les vores doblegades o arrugades perquè creuen efectes sobre el teixit.

 

En Pujadas i Martí tenim totes les novetats que es llancen al mercat en el que a cortinatge es refereix. Per aquest motiu els nostres professionals puguin assessorar-te o informar-te sobre cadascun d’ells amb tot luxe de detalls.
Si, d’altra banda, la qual cosa vols és donar un nou aire al teu habitatge, apostant per les solucions clàssiques; no et preocupis. També comptem amb existències de teixits i corts tradicionals. Tot perquè la teva llar s’adapti a allò que desitges.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *