Tendències en cortines 2019

Tendències en cortines 2019

Últimes tendències en cortines 2019

Les cortines, igual que ocorre amb la resta de la roba de la llar, es renova constantment. Així, temporada rere temporada, els fabricants del sector proposen nous colors, teixits renovats, noves combinacions, estampats trencadors, etc. Tot per a donar a la nostra llar un aire renovat, que s’adapti al nostre ritme de vida i a la nostra forma d’entendre l’habitatge. D’ahí que parlem de tendències en cortines 2019 .

En el que a les tendències en cortines 2019 es refereix, cal tenir en compte que és un dels complements que més novetats presenta. I és que en els últims anys, el sector s’ha proposat oferir solucions personalitzades per a tots els clients, la qual cosa ha fet que l’oferta sigui molt àmplia.

En Pujades i Martí estem al corrent de tots els nous llançaments que es produeixen en el mercat, per la qual cosa sempre podràs trobar a les nostres botigues (física i virtual) els teixits intel·ligents més actuals.

Tendències en cortines 2019

 

Tendències en cortines 2019

De les últimes tendències en cortines 2019 destaquen les següents propostes:

  1. Cortines neutres que passen desapercebudes. Són cortines de colors cremes, grises clars o blanques, que es mimetitzen amb l’entorn en el qual es troben sense cridar l’atenció. Solen estar confeccionades en teixits naturals com el cotó o el lli. Ofereixen un aspecte acabat i elegant a l’estada; al mateix temps que permeten l’entrada de llum.
  2. Cortines confeccionades amb colors degradats. Les trobarem, sobretot, en cortines de base clara com el blanc o els crus. La part inferior de la mateixa sol aparèixer amb un tint degradat en un únic color. Es tracta d’una opció nova que dóna a l’habitació un aire bohemi singular que queda molt bé amb tots els estils. Permet l’entrada de llum ja que el degradat sol col·locar-se únicament en la part baixa de la cortina. També n’hi ha amb degradats en dues o tres tonalitats, encara que aquesta opció és per a ambients una miqueta més barrocs.
  3. Cortines en dos tons. Es tracta d’una solució similar a l’anterior, en la qual la part inferior de la cortina està confeccionada en un altre teixit o s’ha tintat d’un altre color. Però, en aquest cas, aquesta franja no es fundi amb la resta de la cortina; sinó que apareix completament dividida.
  4. Cortines elaborades amb vellut. En aquest cas les cortines es confeccionen amb teixit de vellut per a donar calidesa a l’estada. No és freqüent trobar-les a l’estiu, però gràcies a que ofereixen un acabat molt chic s’han imposat més enllà de l’hivern.
  5. Cortines combinades amb estor. En aquest cas es tracta de cortines que cobreixen finestres on la part interior de les mateixes l’ocupa un estor. En aquest cas es busca que tots dos sistemes de cortinatges combinin entre si, bé perquè tenen el mateix to o color, o bé per oposició, perquè són de colors complementaris o que contrastin.
  6. Cortines que arrosseguen. Això s’observa cada vegada més en els expositors. El llarg de les cortines ja no s’ajusta al llarg que hi ha des de la barra fins al sòl; tot el contrari. Es busca que sobre doblec, fent que sobre almenys un parell de dits de cortina. Està especialment indicat per a aquells habitatges en les quals es busca un aire informal.
  7. Cortines que es perden en el sostre. Cada vegada és més freqüent que es prescindeixi de les barres a l’aire lliure. Ara, la tendència és que la barra quedi oculta després de la cortina i que aquesta part superior de la mateixa es pegui a l’extrem del sostre. D’aquesta manera es pretén donar més altura a les habitacions.

 

En qualsevol cas, això és només una mostra de les moltes tendències en decoració amb cortines que hi ha en el mercat. Si vols conèixer més o necessites assessorament sobre aquest tema, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *