Este nadal tria Pujadas i Martí

Per a encertar amb els regals este nadal tria els productes de Pujadas i Martí. Tenim una gran varietat de cortines, roba de llar, complements, etc. que de ben segur sorprendran els teus homenatjats. 

Perquè pugues conéixer-la d’una manera més àmplia en Pujadas i Martí hem redactat este article amb el qual et desitgem animar a acostar-te a la nostra botiga o a la nostra pàgina web.

 

Este nadal tria Pujadas i Martí

En Pujadas i Martí sabem tot el que necessita una llar per a adquirir un aspecte acollidor. Per això, des de fa ja diverses dècades, oferim un ampli assortiment de productes amb els quals poder vestir el teu habitatge, comerç, oficina o negoci de la millor manera possible.

I tot això ho fem possible gràcies a que som fabricadors, que coneixem a la perfecció el mercat i estem al dia en totes les solucions tècniques que requereix un habitatge actual. Seguint, en tot moment, a més, els designis de la nostra clientela i les possibilitats que ofereix l’espai per al qual ens sol·liciten propostes i pressupostos. 

 

Qualitat Pujadas i Martí

Quan adquireixes productes realitzats per nosaltres estàs adquirint roba de llar que compta amb la millor relació qualitat-preu. Això és possible perquè ens dediquem a la venda, però també a la confecció i instal·lació de tota mena de cortines i tendals; realitzats sempre a mesura, i amb funcionament tant manual com amb sistemes motoritzats. De fet, en l’actualitat, oferim productes per a restaurants, oficines, despatxos, residències, sales d’actes, comunitats de veïns, centre educatius, espais sanitaris, etc.

 

Varietat Pujadas i Martí

En Pujadas i Martí podràs adquirir una gran varietat de productes. En este sentit, per exemple, oferim fins a 9 tipus diferents de cortines tècniques. Ideals per a oficines i comerços, però també per als qui agraden d’un estil funcional en la seua llar. I és que les cortines són un element atractiu que diu molt de la imatge de la nostra llar o negoci.

I no solament aporta un element estètic, una cortina també t’ajuda a distribuir millor els espais d’un habitatge. Perquè, com sempre recordem als nostres clients, una cortina ben dissenyada pot ajudar-lo a aprofitar i optimitzar el rendiment de la llum natural. També ajuda a preservar la intimitat, a reduir la temperatura exterior i a atenuar la lluminositat en sales amb ordinadors.

Però, a més de cortines, en Pujadas i Martí també t’oferim: 

  • Tendals. Els millors per a evitar l’excés de calor. Estèticament els tendals són senzills, eficaços i elegants. Nosaltres sabem que existeix un tendal per a cada cas: telons, capota, braç invisible, pèrgola, amb cofre… N’hi ha prou que aprofites l’hivern per a anar instal·lant el teu i evitar les esperes quan arribe la calor. A més, tenim descomptes per a comunitats de veïns i hostaleria.
  • Complements. Des d’edredons fins a coixins passant per un llarg llistat d’elements de roba de llar. Sempre realitzats amb el teixit que més t’agrade i amb les formes i dimensions que desitges.
  • Làmines de control solar. Es tracta d’unes làmines amb efecte espill que redueixen notablement l’entrada de calor i l’enlluernament. Gràcies a la seua aparença d’espill gràcies a estes làmines la llar o el comerç on s’instal·len estaran protegits durant el dia de mirades curioses, mentre evita els efectes nocius del sol i permet l’estalvi en climatització.
  • Pachettos. Es tracta d’una mena de cortina plegable, sense varetes, on el teixit forma lleugeres arrugues ajudant a percebre la caiguda natural del teixit. Una solució ideal per als amants del minimalista.

 

Així doncs, si vols sorprendre i renovar la decoració de la teua llar amb productes de qualitat, no el dubtes i veuen a Pujadas i Martí. Estarem encantats de posar al teu abast el millor del mercat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *