Complements per a la teua llar

En Pujadas i Martí tenim una àmplia oferta de complements per a la teua llar. Productes que hem realitzat a la nostra botiga i que faran que el teu habitatge lluïsca més modern, bonic i acollidor. Aspectes que considerem essencials, especialment ara que arriba l’hivern i passarem més temps a l’interior del nostre habitatge.

Perquè pugues saber tot el que podem oferir-te en este sentit, en Pujadas i Martí hem escrit este text amb el qual volem ajudar-te a triar tot allò que posem al teu abast.

Complements per a la teua llar

Els complements de la llar són aquells productes que fan que el nostre habitatge lluïsca com un habitatge acollidor. I és que, més enllà dels mobles, o dels equipaments tecnològics, les nostres cases també requereixen tèxtils que les facen més pròximes, més humanes, menys fredes.

Això ho sabem bé en Licitades i Martí que portem anys oferint complements a mesura als nostres clients. Complements realitzats de manera artesanal en els nostres tallers, que pots elaborar en el mateix teixit amb el qual et fem les cortines. El que ofereix un aspecte únic i cura del teu habitatge.

Perquè sàpies tot el que podem oferir-te, hem fet una llista amb els més destacats. Són els següents:

  • Coixins. Tenim els coixins que millor li senten als teus cervicals i tel’s vestim perquè s’integren perfectament en l’estil decoratiu del teu habitatge. Emprant teixits de gran qualitat, que no et facen calor a l’estiu o et puguen provocar al·lèrgia en la pell.
  • Edredons. Un llit vestit amb un bon edredó guanya en presència i convida a descansar. Per això, en Pujadas i Martí fem edredons a mesura, a joc amb les cortines i en diferents models. Tot perquè pugues disposar de l’edredó dels teus somnis.
  • Plaids. Cada vegada és més freqüent l’ús d’este element, que es troba a mig camí entre la manta i el cobertor. Per si no els coneixes et direm que es tracta d’una peça de tela, de grandària mitjana i gran, que sol emprar-se tant per a cobrir els sofàs com els llits. És un producte polivalent que sol emprar-se per a cobrir el cos quan fa fred o ens quedem transposats, però no volem desfer el llit o ficar-nos en ella a dormir. En Pujadas i Martí les fem de la mesura que ens indiques, amb el gruix que vulgues i en el teixit que més t’agrade. I tot això sempre en els nostres tallers, de manera artesanal.
  • Cobertors. Ideals per a cobrir els llits durant el dia, oferint-los un aspecte senyorial, net i cura, els cobertors continuen sent un dels valors fixos de la roba de llar. Poden realitzar-se seguint diferents estils, amb tota mena de teixits i acabats, perquè el teu dormitori o el de qui desitges siga l’espai més bonic de l’habitatge. Fins i tot podem fer-los amb teixits especials, en cas que ho vagen a usar xiquets.

Capçaleres de llit. Si vols que el teu capçal de llit estiga a joc amb el cobertor, l’edredó o les cortines, veuen a veure’ns. Nosaltres som capaços de fer-te el capçal que desitges, de la mesura que ens indiques i ajustant-se a la forma que desitges que tinga. 

 

Els teus tèxtils en Pujadas i Martí

Així doncs, si busques qualitat en els teus tèxtils de la llar, no el dubtes i veuen a Pujadas i Martí. Tenim tot el que el teu habitatge necessita i, si no, ho fabriquem. Sempre ho fem ajustant-nos a uns estàndards de qualitat elevats i intentant respondre, de la millor manera possible, a les demandes dels nostres clients. I és que nosaltres ens posem a la teua disposició per a allò que necessites. 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *