El panell japonés, una decoració moderna

El panell japonés és una tendència de la decoració moderna que s’imposa cada vegada més en les llars espanyoles. I és que són tants els avantatges que comporta la seua col·locació en el nostre habitatge, que és difícil no caure en la temptació d’utilitzar-ho.

En Pujadas i Martí sabem l’interessant que és l’ús d’aquesta mena de panells, per això comptem amb una àmplia varietat dels mateixos en el nostre catàleg. A més, perquè t’animes a conéixer-los en profunditat hem redactat aquest post amb el qual volem animar-te a saber més sobre el panell japonés.

cambio exprés

El panell japonés, una decoració moderna

Denominem panell japonés a una mena de cortina que recorda als panells de bambú que s’empren en els habitatges japonesos per a separar les diferents estades que la componen.

En aquest sentit cal destacar, per exemple, que les cortines a les quals ens referim (que reben el nom de *Noren) estan realitzades en tela i es pengen en les parets, a les portes o en les finestres separant les diferents habitacions o generant la seua existència gràcies a aquest element. En general, les *Noren compten amb una o diverses ranures verticals que han sigut tallades des de la part inferior fins a la superior de la tela. El que permet facilitar el pas de persones o tindre una visió més fàcil de l’interior o cap a l’exterior. També s’usaven per a protegir els habitatges del vent, la pols i la pluja, fins i tot com mosquiteres. Actualment, els *noren poden usar-se per a tot això o, fins i tot, amb finalitats decoratius.

 

Panells japonesos: Com són 

Els panells japonesos (igual que els seus antecessors tradicionals) són cortines rectangulars que es poden realitzar a partir de molts materials, en molt diverses grandàries, i emprant tot tipus de colors i patrons. 

En l’actualitat, el panell japonés sol constar de dos o més cortines llises. Cadascuna d’elles circula per un riel independent,la qual cosa fa que, en obrir-se el panell, es superposen unes damunt de les altres. A diferència dels estors enrotllables -que s’obrin cap amunt- el panell japonés s’obri d’un costat cap a un altre. A més, disposen d’un contrapés en la base que els ajuda a mantindre el teixit en tensió.

Podem triar entre una àmplia gamma de panells japonesos. En aquest sentit podem optar per un panell realitzat amb una tela llisa, o bé optar per una variant estampada. Fins i tot la podem adquirir amb xicotets detalls decoratius personalitzats. 

Quan usar panells japonesos

Els panells japonesos són ideals per a les estades a les quals volem donar un toc més modern i fins i tot minimalista. 

També són perfectes per als qui volen fugir de les cortines tradicionals o les mosquiteras enrotllables, per ser bastant anodines.

A més, els avantatges dels panells japonesos fan que siga un dels tipus de cortines més polivalents del mercat. Les principals són:

Es tracta d’un element elegant, que dona un toc original a l’estada.

En general, deixen passar la llum d’una manera difusa, la qual cosa evita centellejos i genera un ambient molt agradable.

Són elements que a penes ocupen espai, per la qual cosa no resten metres a l’habitatge.

Tenen una excel·lent relació qualitat- preu.

Es netegen d’una manera senzilla i ràpida.

 

Els teus panells japonesos en Pujadas i Martí

Si després de llegir aquest article t’animes a instal·lar panells japonesos en el teu habitatge, no el dubtes i veuen a Pujadas i Martíí. Som especialistes en aquest i altres tipus de cortines, i comptem amb tot el que necessites per a la teua llar. Fins i tot si vols personalitzar els teus panells japonesos. 

A més, podem assessorar-te sobre el seu ús i la manera que els pugues traure el màxim rendiment.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *