Els estampats de cortina per a l’estiu

Els estampats de cortina són el millor per a preparar la teua casa per a l’estiu. I és que no hi ha una manera millor d’omplir d’energia i positivisme una llar que donar-li color i moviment, alguna cosa que s’aconsegueix gràcies a l’ús de cortines amb estampats.

En Pujadas i Martí sabem com pots traure-li el major profit als teus estampats de cortines, per això hem redactat aquest article amb el qual volem ajudar-te a viure l’estiu d’una manera més intensa. Començant, això sí, canviant les teues actuals cortines per unes estampades.

Els estampats de cortina per a l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, la incidència de la llum solar en el nostre habitatge es multiplica. Això fa que, d’una banda, siga necessari regular l’entrada d’aquesta font natural d’energia (especialment en les hores centrals del dia) i, per un altre, traure-li el màxim partit i tindre-la com a aliada per a fer la nostra casa molt més acollidora i plena de vitalitat.

En Pujadas i Martí t’animem a aconseguir-ho emprant cortines estampades. Una eina senzilla, molt útil i accessible per a qualsevol butxaca, que et permetrà preparar la teua casa per a l’estiu. Perquè sàpies com fer-ho, hem redactat una llista amb una sèrie de consells que esperem que trobes molt útils.

  • Cortines amb fons blanc per a permetre la llum. És igual quin tipus d’estampat vulgues, quina grandària tinga cada patró, o els colors que prevalen en els dibuixos, l’important és que el fons de la cortina siga blanc. I és que hem d’aprofitar la gran quantitat de llum que hi ha en l’exterior per a controlar la nostra despesa elèctrica. A més, recorda que la llum natural ens aporta molts beneficis a l’organisme i és fonamental per a l’estat d’ànim. Si no les trobes en color blanc, almenys que el fons siga cru o d’un to pastel molt suau i amb poca pigmentació. D’aquesta manera deixarà passar a través de la cortina una gran quantitat de llum.
  • Cortines estampades per a qualsevol habitació. Els estampats sempre queden bé, independentment de l’habitació en la qual vulgues col·locar-la. En aquest sentit, a més de triar un bon estampat, has d’atendre el sistema que l’obri i tanca. Per exemple, en les cuines, l’ideal és que aquestes cortines estampades siguen tipus estor i no cobrisquen la totalitat del buit de la finestra. Millor, a més, si s’han realitzat en un teixit llavable i ignífug, etc. Totes aquestes solucions les pots trobar en Pujadas i Martí sense cap problema.
  • Triar el motiu, d’acord amb l’estil decoratiu. Estampats de cortines hi ha molts encara que els més habituals són els que guarden relació amb la naturalesa i les formes geomètriques. Per a triar adequadament, para atenció a les activitats que es desenvolupen a l’habitació en la qual es col·locaran, així com a les tonalitats dels traços. D’aquesta manera aconseguiràs que les cortines formen un tot amb el conjunt. I l’harmonia és fonamental per a l’equilibri mental de la persona que habita aqueix espai, així com per al seu estat d’ànim.

 

En Pujadas i Martí, cortines i molt més

 

Recorda que en Pujadas i Martí pots adquirir tot tipus de sistema de cortinatge, perquè som fabricadors a més de distribuïdors. Això, a més, ens permet ajudar-te a traure-li el màxim partit a les teues idees i orientar-te sobre la millor manera de materialitzar-les. I és que som especialistes amb dècades d’experiència en el sector, per la qual cosa les cortines (i qualsevol complement de roba de llar) no té secrets per a nosaltres.

Entra en la nostra web i/o veuen a conéixer-nos perquè puguem explicar-te tot el que podem fer per tu.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *