La llum com a ambientació a casa teva

La llum com a ambientació a casa teva

La llum com a ambientació a casa teva és un element clau, per això en Pujadas i Martí sempre la tenim en compte com a factor determinant de qualsevol projecte decoratiu. Tant és que es tracti de llum artificial o natural; encara que és millor la segona per com afecta al nostre organisme i al nostre estat d’ànim.

A més, aprofitar els punts de llum naturals del nostre habitatge està de moda. Especialment ara que tenim una major consciència ecològica i volem aprofitar els recursos naturals que es posen al nostre abast. El que més, redueix notablement la factura de l’electricitat.

La llum com a ambientació a casa teva

 

En Pujadas i Martí sabem que hi ha moltes maneres de controlar l’entrada de llum que hi ha a les habitacions de les nostres cases; i totes es poden realitzar amb cortines. Per aquest motiu hem redactat aquest article en el qual volem ajudar-te a aprofitar la llum com a part fonamental de l’ambientació de la teva llar.

 

La llum com a ambientació a casa teva

L’ambientació de la teva llar és fonamental. I és que d’ella depèn el grau de benestar que tinguem al nostre habitatge. Sobretot quan vam passar llargues temporades en ella. Però no només llavors. Doncs fins i tot quan estem en comptades ocasions, volem estar a gust, relaxats i reposar energies.

En la creació d’un ambient agradable a la nostra llar té un paper fonamental l’ús que fem de la llum. Sobretot de la llum natural, però no només d’ella.

 

Ambientacions per a tots els gustos

La llum com a ambientació a casa teva

Depenent de les teves necessitats i de la quantitat de llum que arribi a casa teva haurem regular el seu flux d’una manera o altra. Així, els habitatges que reben molta llum als matins han aprofitar-la i unes cortines blanques, fines, que deixin que es coli el màxim de lumen possible són la millor solució. Ens permet poder beneficiar-nos de la seva claredat però ens protegeixen de les mirades indiscretes. A més, aquest tipus de cortina i la llum que es filtra a través d’elles faran que l’espai sembli més gran i generaran una ambientació acollidora i amable en el nostre habitatge. El que ens provocarà, a més, una pujada d’optimisme i d’energia que ens vindrà bé en qualsevol situació.

Recorda a més que blanc i crus són els teus colors per a aquestes situacions.

 

Ambientació regulable a la nostra llar

En el cas que la llum que entre sigui de les hores centrals del dia i enlluerni en alguns moments, res millor que instal·lar unes cortines translúcides o un sistema de cortinatge amb làmines que ens permeti controlar en cada moment del dia la quantitat de llum i calor que volem gaudir. D’aquesta manera podrem gestionar la llum al nostre antull i crear diferents ambients a casa nostra.

Fins i tot disposem de solucions que generen una llum tènue, que recorda un vel. Són ideals per a generar ambients relaxants, on ens vingui de gust descansar i desconnectar. Solucions que en llocs especialistes en cortinatges com Pujadas i Martí les podràs encarregar a mida de les teves necessitats.

Per a aquestes situacions les cortines verticals, els estors, amb bandes en una gran varietat de tonalitats i mides es converteixen en el millor aliat. Només cal que escullis el color i estil que més t’agradi i que ho encarreguis amb les mesures de la teva finestra. La resta, és cosa teva.

 

Foscor total com ambientació

Si ets dels que els agrada la foscor total i el teu habitatge rep molta llum, les cortines roller back out són la millor opció.

Ideals per als qui pateixen mal de cap, migranya o simplement volen descansar i els seus parpelles es ressents per l’entrada de llum des de l’exterior.

 

En qualsevol cas, recorda que si necessites assessorament a l’respecte no tens més que sol·licitar-nos una cita i estarem encantats en ajudar-te. I és que els anys d’experiència que tenim en Pujadas i Martí ens permeten afrontar qualsevol repte, per difícil que sembli.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *