panell japonès

Cortines d’estil vintage l’última moda per decoració de la llar

 

Si busques cortines d’estil vintage, que són l’última moda per a decoració de la llar, a Pujadas i Martí les tenim totes. I és que l’estil de les nostres àvies o besàvies s’imposa combinant amb tot el que se’t pugui passar pel cap.

Perquè puguis valorar aquesta opció de cortinatge, en Pujadas i Martí hem escrit aquest post en el qual et vam explicar què són les cortines vintage i com treure’n el màxim partit.

 

Cortines d’estil vintage l’última moda per decoració de la llar

En Pujadas i Martí renovem el nostre catàleg constantment. Moltes vegades amb propostes arriscades i modernes, però també amb cortines d’estil retro, en què el gust per l’antic s’imposa a la resta.

Coneixem com cortinatge d’estil vintage a les cortines que imiten, en colors, talls i estampats, a les d’altres temps. És a dir, a les que col·locaven les nostres àvies o besàvies en els seus habitatges. Són cortines elaborades en teixits naturals, estampades amb motius naturals en general (encara que també hi ha altres temàtiques) i que es col·loquen de la manera tradicional. És a dir, entremetida en una barra i formant ones.

No obstant això, l’oferta actual de cortines retro és molt més extensa i abasta un altre tipus d’accepcions. I és que cada vegada són més les persones que donen gran importància a aquesta part de l’aspecte de la seva llar. Imposant-se així aquesta part de la roba de llar a la resta i centrant bona part de l’estil decoratiu de l’habitatge.

 

Tipus de cortines vintage

Les cortines vintage actuals són molt més que cortines de flors o en tons pastís. La gran quantitat de teixits, les possibilitats infinites que ofereixen els sistemes nous d’estampació. I la gran quantitat d’estils decoratius que ofereixen les empreses, fan d’escollir una d’elles sigui tasca gairebé impossible.

Per ajudar-te a aconseguir-ho, en Pujadas i Martí hem seleccionat algunes d’elles perquè puguis escollir el model que millor combina amb el teu estil personal. I amb el del teu habitatge.

 

  1. Cortina vintage amb estampat de tipografia antiga. En aquest cas es tracta de cortines que imiten els segells que apareixien en els sacs oa les caixes dels aliments, però també la que es solia emprar en els cartells de les pròpies botigues. Són cortines que, en general, es venen en color beix o cru, per imitar el llenç bru o l’arpillera amb què es fabricaven els sacs fa un segle. Aquestes cortines ens connecten amb l’ecològic, el natural, el biodegradable. I és una de les preferides de al públic general, que les instal·lacions en tots els llocs. Des de les cuines fins a les habitacions de convidats.
  2. Cortina vintage amb flors de diferents mides. Qui no recorda alguna estampa de la infància o conserva alguna foto de la mateixa època en què aparegui una cortina de flors? I és que, fa uns anys, no hi havia res més casolà que una cortina amb aquest tipus de dibuix. Les flors reproduïdes solen ser realistes i es mouen en un ampli ventall de possibilitats: des de les gardènies fins a les roses passant per les roselles o les margarides. Són ideals per a les cuines. Tot i que hi ha qui les col·loca en els dormitoris per donar un aire més acollidor a l’estada. Els fons d’aquest teixit solen ser de colors pastís.
  3. Cortina vintage amb aplicacions de passamaneria, ganxet o similar. Es tracta de cortines elaborades en color blanc o cru, tipus cortineta, en els quals l’única decoració és un entredós o una tira elaborada a ganxet o punt. De vegades aquestes decoracions tenen colors, encara que no és necessari. Solen col·locar-se en cuines i banys, per a donar un aire artesanal a l’estada. Són ideals per als amants del handmade.

 

 

 

En qualsevol cas, si abans d’escollir la teva cortina vintage vols assessorar-a l’respecte, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. En Pujadas i Martí estarem encantats en atendre’t, en aclarir-te qualsevol dubte i en posar de la nostra part perquè puguis treure el màxim partit als teus cortines d’estil vintage. L’estil que marca l’última moda en la decoració de la

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *