Teixits de cortines per a cada estança de la teva llar

En Pujadas i Martí volem ajudar-te a que la teva llar sigui un espai acollidor, bell i amb estil. Per aquest motiu hem redactar un article on et donaràs compte que aquests són els teixits de cortines que combinen en cada estança de la teva llar. Una selecció d’acord amb els diferents ambients que vulguis crear al teu habitatge i que s’adapti a l’activitat que es va a desenvolupar en el seu interior.

Els teixits de cortines per a cada estança

Cada racó del teu habitatge és l’escenari d’una activitat diferent. Per això, és important que la seva distribució, cadascun dels mobles, els colors, els materials, etc. s’adaptin a tot això de la millor manera possible. Aquest criteri també afecta les cortines, ja formen part destacada de l’ambient de cada lloc i compleixen funcions determinants per fer una estada més o menys acollidora.

Perquè puguis escollir cadascuna de les cortines de la millor manera possible, en Pujadas i Martí hem redactat aquest article. Un text amb el qual volem compartir els nostres coneixements i experiències al volt

ant de les cortines i la seva conexió amb cadascun dels ambients de la llar. Així, quan hagis de valorar l’adquisició d’unes cortines noves, tindràs més criteri per triar el teixit més adequat per a cada situació.

Teixits per a cada estança: cortines de cuines

Les cortines de les cuines han de ser de colors clars perquè permetin l’entrada de llum a l’interior i ens permetin treballar veient el que fem en tot moment.

Aquests són els teixits de cortines per a cada estança de la teva llar

Opció de cortina per a la cuina

A més, en l’actualitat podem escollir teixits que evitin les taques o que repel·leixen la pols, el que ens porta a aconseguir cortines més duradores i versàtils. En cas que no t’agradin, millor optar per cotó que es neteja bé i és resistent. Y es que tens que netejar les cortines de la teva cuina.

Ideals són aquelles que estan decorades amb motius de menjar, fruites, verdures, fins i tot amb lletres de receptes.

 

Teixits per a cada estança: cortines de salons

Atès que els salons menjadors són les estades a les que major nombre de persones es reuneix, hem de treure-li el màxim partit. I procurar crear un ambient acollidor i ple d’energia.

Aquests són els teixits de cortines per a cada estança de la teva llar

Idea de cortina per al saló-menjador

Per això, en Pujadas i Martí et recomanem els teixits de colors clars o vius, que posin una nota simpàtica en l’estada. Per a això has de tenir en compte també les tonalitats dels mobles i les seves combinacions.

Funciona molt bé la decoració geomètrica. Línies, quadres i elements similars que et permetin donar-li un element original a l’aspecte de l’estada.

Teixits per a cada estança: cortines per a dormitoris

Aquests són els teixits de cortines per a cada estança de la teva llar

Combina l’entrada de llum natural amb cortines

Si es tracta d’una estada amb molta entrada de llum, el millor serà que optis per les cortinetes. És la millor manera d’aprofitar tota la claredat que arriba a l’habitació i d’escalfar-durant l’hivern, evitant la despesa d’electricitat que comporta encendre la calefacció.

En aquests casos, els millors teixits són el cotó, el polièster i el lli. Deixaran passar la llum a el temps que et protegeixen de les mirades curioses. Al temps que donaran sensació d’amplitud a l’estada

Si, per contra, vols evitar l’exposició a la llum perquè sigui molta la quantitat que rep aquesta habitació, res millor que cortines gruixudes.

En cas d’habitacions infantils tria cortines tipus estors o de cotó, rentables i decorades amb motius que siguin del gust de la nena o el nen.

 

Ara doncs, ja saps quins són els teixits que millor van amb les cortines de cada habitació. N’hi ha prou que les encarreguis a professionals com els que fem Pujadas i Martí perquè a més, estiguin ben fetes i llueixin a les finestres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *