Estor nit i dia: És la millor alternativa? 

En Pujadas i Martí afirmem que l’estor es pot emprar de nit i de dia; provocant en els nostres clients la pregunta: Per què és la millor alternativa? Una qüestió que responem des del coneixement ja que en Pujadas i Martí som experts en el sector i una empresa en la qual es pot confiar per a la confecció de tot tipus d’estores.Amb el desig de compartir aquests coneixements amb tothom hem redactat aquest article en el qual t’explicarem els avantatges d’instal·lar un estor a casa teva.

 

Què són els estors nit i dia?

Els estors són un tipus de cortina enrotllable que està de moda. Una cortina que es plega sobre si mateix i que filtra la llum que li arriba. Especialment interessants són els estors de nit i dia. Estors que serveixen per a qualsevol moment del dia i que són l’últim en cortines. Un estil de cortina similar a les làmines de control solar encara que confeccionades en un altre teixit.

Estor nit i dia: És la millor alternativa? 

Exemple estor nit i dia

Els estors nit i dia son la millor alternativa perque estan formats per lames confeccionades en teixit de PVC. Un teixit modern i funcional que és molt pràctic per al seu ús en la regulació d’entrada de llum i de temperatura a les nostres vivendes.

El estor de nit i dia està compost per una sèrie de bandes horitzontals que són translúcides i altres que són opaques. De manera que es pot regular la llum que entra als teus habitacions amb total comoditat. A més, compta amb lames verticals que controlen la quantitat de llum que entra a la llar. El que ens permet controlar la quantitat de llum que accedeix a l’interior.

Aquestes lames de l’estor es netegen de manera senzilla. Només cal passar-los un drap humit per retirar la pols o la brutícia.

Pots usar-los per a qualsevol habitació fins i tot per al teu saló. I és que en tots ells combina amb la decoració o l’estil decoratiu. I és que tot i que és molt modern, té capacitat d’adaptar-se a cada projecte decoratiu amb facilitat.

Els pots adquirir en nombrosos estils, textures i dissenys, perquè puguis escollir el que millor s’adapti a la decoració de la teva llar.

 

Avantatges dels estors de nit i dia

Els principals avantatges aquests estores nit i dia són les següents:

  • Pots crear combinacions de llums molt diverses a l’interior de l’estada en la qual els instal. Per això, només cal que estiris la corda lateral mentre ho puges o el baixes.
  • Pots escollir en el llarg que millor et convingui o que més t’agradi. Això sí, pel que fa a ample es refereix, recorda que sempre cal deixar uns marges laterals en cada part de la finestra. En qualsevol cas, si et sorgeixen dubtes no tens més que preguntar-nos i et farem els aclariments que vulguis.
  • N’hi ha que opten per posar un faldó a la part superior de la finestra. Això serveix per ocultar el mecanisme que permet enrotllar el sistema de cortinatge estor. Això és opcional però també ho podem confeccionar en Pujadas i Martí.
  • Tenen un preu molt assequible. Sobretot si els adquireixes en Pujadas i Martí, on oferim qualitat a preus sense competència.
  • Els estors es fan de manera ràpida trigant uns pocs dies a confeccionar. Pel que en cas que els vulguis per al teu habitatge, podràs gaudir sense haver d’esperar molt de temps.

 

Així doncs, ara ja saps les raons principals que ens porten a aconsellar els estors de dia i de nit als nostres clients. La pregunta és: ¿I a tu et convencen també? Segur que si. No trobaràs sistema de cortinatge més pràctic en el mercat.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *