Làmines de control solar. Pujadas i Martí

Làmines de control solar: Què són?

Les làmines de control solar són un tipus de làmina que es col·loca sobre les finestres dels edificis per a controlar la llum i la calor que entra a l’interior d’aquest. Amb això es pretén regular la temperatura i la il·luminació que arriben a aquest, la qual cosa suposa un important estalvi energètic i una millora en el benestar dels qui viuen o treballen en aquest lloc.

Això és possible gràcies a l’aplicació de la nanotecnologia a la nostra vida quotidiana i que han donat com a resultat aquestes làmines. Una ciència que ha aconseguit aquestes làmines de polièster, molt primes, proveïdes d’un adhesiu activable amb aigua, i que se solen instal·lar en la cara interior de les finestres.

També podem trobar en el mercat làmines de control solar també dissenyades per a evitar les fugides de calor, la qual cosa es coneix com a làmina de baixa emissivitat. El que de nou redunda en la nostra economia i en una major eficiència de la finestra.

Làmines de control solar: Avantatges

L’ús d’aquesta mena de làmines també comporta una sèrie d’avantatges que encara no hem tractat i que són les següents:

1. Disminueix la descoloració i la degradació dels materials amb els quals s’han realitzat els mobles de l’interior. Això és possible gràcies a que l’ús d’aquestes làmines redueix els raigs ultraviolats, responsables d’aquests processos. D’aquí ve que estiguin especialment recomanades per al seu ús en aparadors.
2. Disminueix les lluentors i els reflexos a l’interior de les estades, la qual cosa comporta una millora en les condicions visuals dels qui treballen en el seu interior que han de fer un menor esforç ocular. Especialment quan es treballa amb l’ordinador.
3. Donen un aspecte elegant i de privacitat a l’edifici. Especialment quan s’instal·len les làmines que desitgen evitar l’entrada de llum a l’interior, i que són una mica opaques i fosques. En qualsevol cas, es troben en una àmplia gamma de colors, per la qual cosa pots personalitzar aquest aspecte en cas que el necessitis.
4. En cas que optem pels models més foscos, el nostre edifici guanya en privacitat. Això sí, tenint en compte que això no disminueix la nostra visibilitat. I és que des de l’interior de l’edifici sí que continuarem podent gaudir de les vistes que tinguem del nostre entorn.
5. S’instal·len amb facilitat i es retiren amb la mateixa senzillesa, perquè són adhesives.
6. Eviten lesions en la pell en controlar l’entrada dels raigs ultraviolats a l’interior de les estades.

En Pujadas i Martí estem al corrent d’aquestes i de moltes altres novetats que el sector del cortinatge va llançant al mercat. D’aquí ve que, si cerques alternatives a les tradicionals cortines de tela, no ho dubtis i veuen a visitar-nos.

Làmines de control solar. Pujadas i Martí

Làmines de control solar.

I és que disposem d’una extensa gamma de productes amb la millor relació qualitat-preu del mercat. Això és possible perquè ens dediquem a la venda, a la confecció i a la instal·lació de tota mena de cortines i tendals. Sempre a mesura, tant manuals com motoritzats. A més, en Pujadas i Martí li oferim nou tipus diferents de cortina tècnica, per si prefereix aquest sistema.

Realitzem tot tipus d’encàrrecs. Des dels quals necessiten restaurants, fins les quals requereixen comunitats de veïns passant per oficines, despits, residències, sales d’actes, etc.  En tots aquests àmbits –i molts altres que no hem ressenyat- comptem amb anys d’experiència.

Recordi que una cortina ben dissenyada pot ajudar-lo a aprofitar i a optimitzar el rendiment de la llum natural que rep el seu habitatge. També, que l’ajuda a preservar la seva intimitat, a reduir la temperatura que prové de l’exterior i, com no, a atenuar la lluminositat que es cola en sales amb ordinadors, televisors o qualsevol tipus de pantalla.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *