panell japonès Pujadas i Martí

Panell Japonès: Tendència 2020

La principal tendència de 2020 és el panell japonès. Una solució de cortinatge versàtil, senzill, en múltiples acabats i colors que ha conquistat a moltes llars de tot el món. I que encara enguany continua imposant-se en el món de la decoració d’interiors.
Si encara no ho coneixes, a Pujadas i Martí t’expliquem com són i quines novetats presenta enguany.

Què és un panell japonès?

Un panell japonès és un sistema rígid compost per diversos panells teixits penjats per un velcro en riels lliscants muntats l’un davant de l’altre. Tot això complementat per un contrapès que ofereix un punt de suport d’aquests, perquè es mantinguin rígids en tot moment.
Com el seu propi nom indica, es tracta d’un sistema de cortinatge que està inspirat en els sistemes de distribució de l’espai que s’empra a les cases tradicionals japoneses.
Aquests panells són elements que ens permet controlar la llum i la calor que entren des de l’exterior fins a l’interior del nostre habitatge, al mateix temps que ens ofereixen la possibilitat de controlar el que es pot veure des de l’altre costat dels panells.
El seu principal benefici és que els panells es munten un darrere l’altre.
Els panells japonesos són elements decoratius que permeten una decoració de l’estada en la qual es troba seguint una línia moderna, simple i ordenada. D’aquí ve que siguin considerats com la solució ideal i recomanable per a ambients de caràcter minimalista. Això no significa que es no es pugui emprar en altres espais, perquè s’adapta a tota mena d’ambients i estils decoratius. Des de les més clàssiques fins a les més alternatives.
No obstant això, els panells japonesos presenten molts avantatges enfront d’altres sistemes de cortinatges, i aquests van més enllà de la seva versatilitat. Són, per exemple, els següents:
1. Els panells japonesos presenten les dimensions que desitgis, per la qual cosa s’adapta a tots els espais, fins i tot als més petits. A més pots instal·lar tants panells com desitgis.
2. Pots confeccionar cada panell d’un color o estampat diferent, de manera que creïs una perfecta escenografia en el teu habitatge. Fins i tot pots optar per realitzar estampacions fotogràfiques d’instantànies que hagis seleccionat o realitzat i que desitgis que formin part del teu dia a dia.
3. Es renten amb facilitat. Especialment quan s’han realitzat en cotó, polièster o lli.
4. Cadascun dels panells que componen la nostra cortina, es lleva i posa amb facilitat, perquè el seu únic sistema de subjecció són les tires de velcro que li uneixen al bastidor. Pel que tampoc fa falta comptar amb eines específiques per a fer-ho o tenir una força o astúcia fora del comuna.
5. Són sistemes de cortinatges aptes per a tota mena de butxaques. I és que són molt econòmics, especialment si es confeccionen en teles senzilles.
6. Has de tenir en compte que són sistemes de cortinatges que resulten ideals per a instal·lar sobre les finestres que s’obren cap a fora. Si s’obren cap a dins no es poden instal·lar perquè xocarien amb els panells.
panell japonès Pujadas i Martí
En Pujadas i Martí sabem l’encertat que és triar un panell japonès com a sistema de cortinatge, d’aquí ve que puguem realitzar-los adaptant-nos a les teves exigències. Tan sols has de venir a les nostres instal·lacions, explicar-nos el que necessites i li donarem forma en pocs dies.
Així doncs, si busques un sistema de cortinatge que s’adapti a les teves necessitats i que et permeti treure el màxim partit a les teves estades (en el que a aspecte, il·luminació i decoració es refereix), no ho dubtis i opta pels panells japonesos. Sens dubte, encertaràs!
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *