Descobreix les cortines duomo!

Descobreix les noves cortines Duomo!

Descobreix les noves cortines Duomo, l’últim de la marca Destiny. Una proposta nova, moderna i molt eficient que ens ajuda a cuidar l’aspecte de la nostra llar al temps que vam treure el màxim profit a la llum natural.

En Pujadas i Martí et expliquem tot sobre aquesta nova cortina que ha irromput en el nostre sector i que ja tenim a disposició de la nostra clientela. No perdis l’oportunitat de conèixer-la perquè al fer-ho canviarà la forma en què empres les cortines a casa teva.

La nova tendència: Cortines Duomo

El nou sistema de cortines Duomo, de l’empresa Destiny, ha arribat per revolucionar el món del cortinatge actual. I ho fa aportant senzillesa, polivalència i les anhelades ones perfectes a les cortines. Una tríada que moltes persones anhelen a la roba de la seva llar perquè llueixi perfecte sempre. Un sistema amb el qual l’empresa experta en cortinatges desitja trobar la solució última per la nostra llar i per les seves cortines.

Una novetat més de la qual l’empresa Destiny Decor, amb la qual solem treballar en Pujadas i Martí, i que torna a destacar sobre la competència. I és que la innovació és una constant en els seus productes i els seus processos de fabricació. El que els porta a poder oferir les últimes novetats en el sector de la decoració tèxtil vertical.

 

Característiques de les cortines Duomo

Les noves cortines Duomo es caracteritzen pels següents aspectes:

 • La cortina es compon d’una sèrie de tires confeccionades en teixit (els que més
  descobreix les noves cortines Duomo

  Aixina llueixen les cortines Duomo a casa

  ens agradin o considerem que són els que combinen amb la nostra decoració), que són individuals i independents entre si.

 • Es tracta d’un híbrid entre la cortina d’ona perfecta i la cortina vertical. Un àmbit de treball en el qual solen moure els professionals que fan Destiny des de fa any i on han aconseguit un magisteri inigualable.
 • Les tires que componen les cortines d’aquest model estan unides a la part superior, simulant una ona perfecta. El que ofereix un acabat perfecte, mai aconseguit amb altres teixits o sistemes de cortinatge.
 • Les cortines resultants d’aquest sistema tenen un moviment de gir, creant diferents graus de llum i de privacitat. El que et permet controlar en tot moment la temperatura que fa en cada estada a la que instal Duomo.
 • Les tires de la cortina Duomo, a l’ésser individuals, permeten el pas lliure entre elles, ja que no necessiten contrapès inferior. Pel que converteix aquest sistema en l’ideal per a aquells llars que tenen animals o nens petits.
 • Les cortines Duomo es poden combinar, en mateix mecanisme, amb diferents referències de teixits i colors, personalitzant a més la cortina per a cada client.
 • De moment, les cortines Duomo estan disponibles en tres mecanismes d’accionament diferents: cordó / cadeneta, motor i tirador, o manual. De manera que pots escollir la que més et convé per espai o pel tipus de persona que ha a utilitzar-la amb més freqüència.
 • Una altra novetat d’aquest sistema de cortinatges nou és el mecanisme o capçal, que és igual que un rail de cortina vertical però amb l’opció que sigui no només en color Niquel o blanc. En aquest cas pot ser en beix o negre a petició sense increment.

 

Com veus, aquest sistema de cortines és ideal per a qualsevol ambient decoratiu. Si vols saber més o vols valorar la seva instal·lació al teu habitatge, vine a parlar amb nosaltres. En Pujadas i Martí estarem encantats d’ajudar-te a definir el teu projecte de cortinatge i a fer-ho amb aquest nou sistema. Junts aconseguirem l’ona perfecta per a la teva llar y que combineiz amb les complements tèxtils a la teva mida.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *