entapissar mobles

Entapissar mobles per renovar-los: Idees de disseny

Si estàs pensant entapissar mobles, en Pujadas i Martí et proposem donar-los una segona oportunitat entapissant els que tens. És molt més barat i el resultat que obtens és completament original, ja que pots personalitzar-lo al el complet.

És igual el que desitgis renovar, en Pujadas estem capacitats per dur a terme qualsevol projecte. No importa que siguin cadires, sofàs, capçals, butaques … nosaltres els farem a un cost molt menys de què penses, i amb una excel·lent relació qualitat-preu.

 

Entapissat de mobles a mesura

Quan pensem en canviar els nostres mobles solem decantar-nos per la compra de nous productes. Això és un error en més de la meitat de les ocasions. I és que no sempre els nostres mobles estan en tan mal estat com per haver de rebutjar-los. En nombroses vegades és simplement un desgast o algun trencament de tapisseria el que fa que no llueixi com el primer dia, però la seva estructura i elements de forma es troben bé. Pel que n’hi hauria prou amb renovar aquesta tapisseria per aconseguir que tornés a semblar nou.

Aquesta opció -la de tapizar- resulta molt avantatjosa ja que no només és més barata que comprar mobles nous; sinó que ens permet personalitzar l’aspecte dels nostres mobles. I és que a l’encarregar un projecte de renovació de tapisseria nosaltres escollim el tipus de teixit, el color, els estampats, els acabats, les decoracions, etc. Pel que serà una peça única, realitzada al nostre gust i que encaixarà perfectament amb el nostre estil decoratiu.

En Pujadas i Martí som especialistes en aquest tipus de treballs. De fet, portem moltes dècades entapissant tot tipus d’elements. Des cadires fins sofàs passant per capçals de llit, butaques, etc.

Tant és que siguis una persona particular que desitja actualitzar els mobles de casa, o el propietari d’un restaurant que vol donar un aire nou a les seves cadires o butaques. A la nostra empresa tenim capacitat i recursos per dur a terme qualsevol tipus de projecte. Tant és que es tracti d’un comerç o d’unes oficines, nosaltres sempre oferim els millors resultats, a el millor preu i ho fem en un temps molt menor de què t’imagines.

Entapissar: Què és?

Entapissar un moble és cobrir amb una tela i amb altres elements complementaris, un moble perquè sigui més còmode i sembli més bonic o nou. Es tracta d’una tècnica artesana que té molts segles de tradició i que s’ha anat adaptant als canvis socials d’una manera constant. D’aquí que encara existeixi aquest treball enfront d’altres realitzacions artesanals que han desaparegut.

Abans d’emprendre qualsevol projecte de tapisseria hem de tenir en compte els següents aspectes:

  1. Materials. Cal seleccionar els materials que volem emprar en la nostra tapisseria. Això dependrà de l’tipus d’ús que li anem a donar a el moble o de les persones i animals que hi hagi a l’habitatge. Òbviament, com més qualitat tingui el material que emprem major confort i més durada tindrà la tapisseria.
  2. Accessoris. Els projectes de tapisseria solen comptar amb elements decoratius i funcionals que poden tenir diferents aspectes, per aquest motiu hàgim escollir adequadament els que més s’ajusten al nostre estil.
  3. Escollir els professionals adequats. Posa els mobles a mans de professionals que tinguin una dilatada experiència en aquest tipus de treballs, que coneguin bé les prestacions de cada producte però que, sobretot, t’assessorin a l’respecte sobre com treure el millor de cada moble.

Cal seleccionar els materials que volem emprar en la nostra tapisseria

Així doncs, si et trobes a Barcelona i vols entapissar teus mobles per renovar-los, no ho dubtis i confia Pujadas i Martí sortiràs guanyant!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *