Cortines d’oficina: Tendència 2021

 

 Les cortines d’oficina es renoven i en Pujadas i Martí t’expliquem quina és la tendència al 2021 respecte a elles. Un element imprescindible del nostre espai de treball ja que d’ells depèn la quantitat de llum natural que entra al seu interior. El que repercuteix directament sobre el grau de benestar de les persones que treballen al seu interior.

Perquè puguis conèixer les últimes propostes que s’han desenvolupat en aquest sentit, en Pujadas i Martí hem redactat aquest article amb el qual volem orientar-te sobre com són les últimes tendències pel que fa a cortinatge en general es refereix. I, en particular, a les que s’empren en les oficines.

Cortines d’oficina: Tendència 2021

Els fabricants de cortines aposten per 2021 pels teixits orgànics, o aquells que s’obtenen a partir de processos de reciclatge. Pel que fa a colors es refereix, podem dir sense equivocar-nos que l’aposta són els colors naturals, uniformes, però on també es colen els estampats. Uns últims en els quals les flors irrompen amb molta, molta força.

Cal destacar que no es tracta d’una sèrie de propostes estanques, sinó que s’anima a barrejar-ho tot. És a dir, a combinar teixits llisos amb estampats, noves maneres de col·locar les cortines, a utilitzar diferents teixits en un mateix sistema de cortinatge, etc.

 

Tendències 2021: Teixits

Els teixits que regnen a les cortines durant 2021 són el cotó i el lli. Teixits naturals que aporten benestar, frescor i naturalitat a l’estada en la qual es col·loquen.

Comença a imposar-se, però, un nou teixit: el polièster reciclat. Una creació que òbviament no necessita aigua, terra o abonaments i que té unes prestacions estupendes. És una aposta que s’està imposant i que en l’actualitat pots trobar ja en algunes marques i en alguns espais comercials (en forma de teixit).

Encara que el relacionem més amb l’hivern que amb l’estiu, el vellut segueix fent de les seves i s’imposa com una de les tendències que es resisteixen a desaparèixer. I és que el seu aire bohemi, elegant i la seva caiguda d’ona perfecta el segueixen convertint en un dels teixits preferits per usuaris i fabricants.

Tendències de cortines 2021: Colors

Pel que fa als colors i als estampats, cal destacar que les principals tendències assenyalen als estampats florals com els reis indiscutibles de les principals propostes.

Més enllà d’aquesta aposta trobem una clara preferència pels tons terrosos, els de color mostassa i els tons neutres. Fins i tot prevalen en el fons dels teixits estampats, que abandonen així el clàssic blanc. Tot això fa que s’imposi un minimalisme càlid que ens acosten a l’entorn i ens connecten amb el planeta.

Completa la paleta de colors el color blau, un clàssic de l’estiu que omple de positivisme l’espai en què es trobi. En aquest cas, el to que s’imposa és el blau intens, que recorda a la mar Egeu. I és que moltes col·leccions s’han inspirat en les illes gregues per a la seva realització. Un color que t’ajudarà a comptar amb cortines plenes d’energia a la teva oficina.

 

Tendències 2021: Estampats

Les flors arriben a casa nostra i ho fan per deixar constància. Així, en les tendències 2021 trobarem flors de grans dimensions, acompanyades per fulles i tiges de color verd intens i entre les que hi ha preferència per les varietats exòtiques.

A aquestes flors, i derivats de la flora, s’uneixen elements com les papallones i altres insectes de mida petita que ens envolten per donar la sensació que ens trobem en plena natura.

 

Recorda que en Pujadas i Martí estem a l’última pel que fa a cortinatge es refereix. D’aquí que puguis trobar tots els sistemes, teixits, colors i estampats que vulguis. Es portin o no. I que, a més, som fabricants pel que podem donar forma a la cortina dels teus somnis. No ho dubtis, i posa’t en contacte amb nosaltres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *