Les millors cortines i estors per al teu negoci

Si busques les millors cortines i estors per al teu negoci en Pujadas i Martí tenim tot el que necessites. Fins i tot les noves solucions que les empreses proposen per a aquest tipus d’establiments. Teixits i models que faran que el teu espai comercial sembli renovat i sigui molt més atractiu per als clients.

I tot això sempre adaptant-se a l’activitat que realitzes. Doncs has de tenir en compte que a l’hora d’escollir els teus cortines i estors has sobrepassar cada candidatura partint d’aquest fet.

 

Les millors cortines i estors per al teu negoci

L’aspecte que té una oficina, un comerç o un establiment és fonamental per al client. I és que encara que moltes vegades pensem que l’important és tenir un bon producte o servei, la veritat és que l’espai en què ho donem a conèixer és tan rellevant com la resta. Per això, en Pujadas i Martí sempre aconsellem als nostres clients comerciants que prestin especial atenció a tots els elements que componen el seu entorn. Incloent les cortines. I és que la manera en què es filtri la llum a l’interior de l’establiment pot fer que se sentin més o menys còmodes.

Perquè puguis entendre perquè afirmem això hem redactat aquest article en el qual et volem ajudar a escollir les millors cortines i estors per al teu negoci.

 

Estors i cortines per a negocis

Els estors i les cortines són importants en la creació de la imatge de marca d’un negoci. En aquest sentit, per exemple, els estors i les cortines són determinants. Especialment pel que fa a:

  1. Controlar la llum que entra. I, per extensió, crear l’ambient propici per a l’activitat que es desenvolupa a l’interior de el local. No és el mateix aquell espai en el qual es va a prendre un cafè que en què s’ha d’esperar torn per ser atès per un dentista … d’aquí la necessitat de prestar atenció a l’orientació de el local, als seus finestres ia les cortines o estors que ens ajudaran a controlar aquesta llum. A més, és una manera d’aprofitar la llum natural que ens arriba i evitar que el rebut de l’electricitat es dispari.
  2. Generar un ambient acollidor acord amb el servei que es presta. Si és un establiment relacionat amb la salut, els colors neutres, freds, els blancs seran els predominants; si, per contra, vam realitzar una activitat de restauració, els colors vius animaran a la nostra clientela de tarda o migdia; i els colors foscos buscaran la complicitat de la nit en cas que regentemos un bar de copes.

Projecte restaurant

Tipus d’estores o cortines per a establiments

Els tipus de cortines i estors més habituals per a establiments són els següents:

  1. Estors screen. L’screen és un teixit que permet veure l’exterior de el local sense ser vist. És modern i té molt en compte la privacitat de les persones que el fan servir. El podem trobar en nombrosos colors i acabats. A més, es neteja molt bé i requereix poc manteniment.
  2. Estors opacs. Són aquells que busquen la privacitat, per aquest motiu siguin ideals per als reservats dels restaurants i bars. Ofereixen un toc distingit, modern i elegant a el local que els fa servir.
  3. Cortines verticals. Es tracta d’una solució clàssica que té molts avantatges. La principal és que permeten que passi la llum però no en excés. És la solució ideal per a us despatxos professionals, on es busca la proximitat i la comoditat de client. És a dir, per a despatxos d’advocats, dentistes, metges, psicòlegs, fisioterapeutes, etc.
  4. Cortines prisades. És la solució més senzilla i barata de el mercat. Perfecta per als que no poden invertir molts diners en decoració però necessiten posar en valor l’espai en què es troben.

 

Per això, no ho pensis més, i tant si vas a posar un negoci com si vols renovar-lo, aposta per unes cortines acords amb el teu sector. I si necessites ajuda per escollir o busques la millor confecció i instal·lació de les mateixes, vine a Pujadas i Martí. Tenim molta experiència i estem a el dia de totes les novetats que es produeixen en el mercat. El que farà que el teu negoci estigui a l’última i que els clients es trobin còmodes en el seu interior.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *