Cortines per a mantindre a ratlla la calor aquest estiu

Si busques unes cortines per a poder mantindre a ratlla la calor aquest estiu, estàs de sort, perquè en Pujadas i Martí tenim la solució. Unes cortines amb les quals podràs traure la calor del teu habitatge podent mantindre una temperatura estable i agradable a l’interior d’aquesta.

Per a presentar-te aquest nou teixit i explicar-te tot el que pot fer per tu, des de Pujadas i Martí hem escrit aquest article amb el qual esperem que t’animes a canviar les teues cortines actuals. De manera que, malgrat les onades de calor, pugues gaudir d’un estiu agradable.

 

Cortines per a mantindre a ratlla la calor aquest estiu

No hi ha res més senzill per a combatre la calor durant els mesos d’estiu que emprar adequadament una cortina en el teu habitatge. I és que ens permeten controlar la temperatura i la quantitat de llum que arriba al nostre habitatge. Tanmateix, això no és suficient amb les onades de calor que estem vivint. Per això, en Pujadas i Martí hem incorporat al nostre catàleg la cortina “Screen Nature Ultimetal® de Mermet”. Una cortina realitzada amb teixit metal·litzat d’altes prestacions per a estors d’interior. 

Es tracta d’un tipus de cortina que ofereix un excel·lent confort tèrmic allà on estiga col·locada. I és que rebutja fins al 90% de l’energia solar que li arriba. A més, es tracta d’una cortina de molt baixa emissió (no arriba al 5%). Pel que es tracta d’un teixit que actua com si fora un aïllant tèrmic de primer ordre. Gràcies a la seua cara metal·litzada, el teixit “SCREEN NATURE ULTIMETAL” combina tècnicament una gran eficàcia solar (71%) amb una excel·lent transmissió visible, siga com siga el color triat per a l’ambient interior.

A més, aquestes cortines possibiliten que tinguem un control total de l’enlluernament. De fet, el seu índex d’opacitat aconsegueix fins al 97% dels raigs de llum filtrats.

Es tracta, també, d’una cortina amb una alta qualitat de transparència, que compta fins i tot amb un tractament repel·lent a l’aigua, que pot ser utilitzat en un ambient humit o en condicions de condensació.

Així doncs, col·locant cortines d’aquest tipus podrem reduir la factura del nostre consum elèctric (no haurem de recórrer tant a l’aire condicionat com ocorre amb les cortines tradicionals); també podràs estalviar temps ja que es netegen de manera senzilla.

Aquestes cortines tenen, a més una gran resistència, com s’ha derivat de les múltiples proves a les quals s’ha sotmés el teixit en diferents laboratoris acreditats.

Són cortines saludables, ja que la seua composició mineral no té impacte mig ambiental. De fet, s’han realitzat amb fibra de vidre, sense PVC, sense halògens, ni polièster.

Les teues cortines en Pujadas i Martí

Així doncs, si vols fer-te amb unes cortines que et permeten mantindre a ratlla la calor d’aquest estiu, no el dubtes i posa’t en contacte amb nosaltres. En Pujadas i Martí posem a la teua disposició una extensa gamma de productes amb la millor relació qualitat-preu. Això és possible perquè ens dediquem a la venda, a la confecció i a la instal·lació de tota mena de cortines i tendals. Tots ells sempre realitzats a mesura, i independentment del sistema de funcionament que triem. És a dir, que siguen manuals o estiguen motoritzats.

A més, si tens problemes per a concretar el teu projecte, no et desesperes. En Pujadas i Martí donem assessorament personalitzat, realitzem pressupostos exactes del cost amb croquis explicatiu, o si ho desitges, també elaborem pressupostos orientatius que et fem arribar per e-mail després de rebre la teua comunicació. I tot això sense compromís.

També podràs adquirir a la nostra botiga productes de les primeres marques del mercat, i és que som els principals distribuïdors de fabricants. Marques com: TESUTI, CASADECO, SOMFI, SILENT GLISE, GRADULUX, LOUVERDRAPE, GASSA V, VELUX, KIRSH o la que tractem hui: MERMET. Però no són les úniques. I és que sempre estem disposats a buscar la millor solució per al teu habitatge.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *