Les cortines enrotllables de teixits tècnics per a protecció solar

Les cortines enrotllables de teixits tècnics són una interessant eina per a la protecció solar del nostre habitatge o comerç. A Pujadas i Martí sabem com n’és d’important utilitzar les cortines correctes quan arriben els mesos de més calor, per això considerem oportú parlar-te dels teixits tècnics que et poden ajudar a aconseguir un aïllament en aquest sentit. Una elecció que no només us ajudarà a evitar una exposició directa als raigs solars, sinó que contribuirà a que la vostra factura d’electricitat es redueixi notablement.

 

Les cortines enrotllables de teixits tècnics per a protecció solar

Les cortines enrotllables són la millor opció per controlar la llum solar que es cola per les nostres finestres o finestrals. I és que ens permeten anar graduant la quantitat de sol que ens arriba a mesura que l’estrella va canviant de posició al cel i, per tant, el grau des del que incideix a casa nostra.

Perquè aquest tipus de cortina sigui encara més efectiva, l’ideal és que estigui feta amb teixit tècnic. Un tipus de tela que ha estat especialment concebut per filtrar els raigs ultraviolats i evitar que ens faci malbé la pell i fins i tot els ulls. I és que bona part del benestar del nostre habitatge depèn de l´ús que fem de la llum solar que ens arriba al´interior. I de la temperatura que ells comporten. Per això és important gestionar-la de la millor manera possible.

 

Avantatges de les cortines enrotllables

Les finestres enrotllables presenten molts avantatges davant d’altres sistemes de cortinatge. Els més destacats són els següents:

  • Es poden col·locar a qualsevol lloc on hi hagi entrada de llum. Per exemple: a galeries, a terrasses, a tot tipus d’habitacions, davant de grans finestrals de balcons o similars. Com que deixa espai lliure per al pas sempre que ho necessitem, no hi ha problema amb elles.
  • El disseny d’aquest tipus de cortina és ideal per decorar interiors amb estil, aconseguint un aspecte renovat, net i poc recarregat a qualsevol racó on es col·loquen.
  • Són ideals per col·locar als espais de treball ja que no reflecteixen a la pantalla de l’ordinador i ens permet gaudir de la llum que necessitem a cada moment.
  • T’ajuden a controlar la temperatura que fa a l’estada i, per tant, a evitar despeses d’electricitat innecessàries; o que els aparells elèctrics funcionen de manera forçada. Per això també ajuden a alargar la vida útil dels mateixos.
  • Disposen d’un sistema còmode i fàcil per manipular-lo.
  • Gairebé no ocupen espai, per la qual cosa és ideal per a qualsevol tipus d’habitatge.

 

Teixits tècnics per a cortines

Els teixits tècnics amb què es confeccionen les cortines que ens ajuden a frenar els raigs solars estan fabricats amb uns filaments de fibra de vidre (encara que també poden ser de polièster) i s’han recobert de PVC.

Aquest tipus de teixit és un protector solar excel·lent que ens ajuda a trobar l’equilibri entre els efectes de la llum natural (la que es troba a l’exterior de la nostra propietat) i l’artificial (la que arriba a l’interior o la que posem en marxa quan encenem un interruptor).

Aquest tipus de teixit també disminueix l’enlluernament que podem patir quan els raigs solars penetren al nostre habitatge. Aquest fet pot influir en el confort interior de l’habitació.

 

Pujadas i Martí

A Pujadas i Martí tenim totes les solucions que la teva llar necessita per mantenir els raigs solars allunyats de casa teva. Per això, si vols comptar amb aquest tipus de solució i gaudir d’una cortina confeccionada a mida, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t i poder assessorar-te en la realització.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *