Avantatges de tindre cortines a mesura

Hi ha molts avantatges de tindre cortines a mesura en la teua llar. En Pujadas i Martí ho sabem, per això sempre recomanem als nostres clients que les elaboren seguint aquestes indicacions. I és que la manera en la qual s’ajusta a l’espai, especialment quan tenen unes mesures que no s’ajusten als estàndards. Però no és l’únic avantatge que comporta les cortines realitzades a mesura. Perquè pugues conéixer totes elles hem realitzat aquest article que esperem que t’anime a comptar amb els nostres serveis per a elaborar les cortines a mesura de la teua llar.

 

Avantatges de tindre cortines a mesura

Es denominen cortines a mesura a aquelles que es realitzen després de prendre nota de l’extensió i altura del buit que la referida cortina ha de cobrir. A més, és una cortina que es realitza amb el teixit que la persona que la gaudirà ha triat prèviament, per la qual cosa s’ajusta completament als seus gustos. Per això, a les botigues de cortinatge, solem recomanar als nostres clients que adquirisquen aquest tipus de productes. No solament perquè quedaran divinament en el seu habitatge, sinó perquè sempre estaran satisfets de la seua forma, color, textura… perquè, d’alguna manera, hauran participat activament en el seu disseny.

En Pujadas i Martí hem realitzat una llista d’avantatges que venen a sumar-se a tot l’anteriorment dit. Són les següents:

Avantatge 1: Cortines amb la forma que desitges

Quan encarregues les cortines a mesura pots donar totes les indicacions que desitges. Mentre siga possible executar cadascuna d’elles, no serà problema per als professionals que les realitzen. I és que hi ha innombrables possibilitats i conformar-se amb les habituals de les línies comercials empobreix el teu habitatge en moltes ocasions.

 

Avantatge 2: Ens permet graduar la llum tal com la nostra habitació necessita

En confeccionar cadascuna de les cortines tenint en compte les particularitats de cada estada, podem graduar la llum que entra en la mateixa de la manera adequada. El que ens ajudarà a controlar la temperatura i a poder fer el nostre habitatge més sostenible. I és que la factura de la llum es reduirà notablement.

 

Avantatge 3: Manteniment adequat

Ja que hem triat el teixit de manera personal, coneixerem des del principi la manera de mantindre les nostres cortines netes. Fins i tot evitarem que es destinyen, perquè tindrem totes les dades del teixit abans de confeccionar-les.

 

Avantatge 4: Millor acabat i més qualitat

Ja que has triat els materials i la mà d’obra, està clar que la cortina tindrà un millor acabat i una major qualitat en el seu aspecte final. I això farà que es note en els detalls, en la confecció, en com s’ha treballat cada puntada… el que acaba reflectint-se en l’estada al complet.

Avantatge 5: Casa a joc

Pots entapissar altres productes del teu habitatge amb el mateix teixit. El que ofereix continuïtat al conjunt. I fa que la teua llar semble tret d’una revista de decoració.

 

Professionals per a cortines a mesura

Perquè la teua cortina a mesura siga realment un producte únic és important que compten amb els coneixements i l’experiència de professionals del sector. I és que només si tens en compte això podràs gaudir d’un producte de qualitat, ben realitzat i amb garanties. Per això, abans de seleccionar a qui faça les cortines a mesura de la teua llar és important que demanes referències i visites les seues instal·lacions. D’aquesta manera podràs comprovar com treballen abans de contractar-los. 

En Pujadas i Martí estarem encantats d’atendre’t, assessorar-te sobre qualsevol dubte i t’oferirem els nostres serveis per a donar forma a les teues cortines a mesura.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *