Nou projecte instal·lat a Barcelona

Avantatges de les cortines a mesura

Gaudir de les cortines a mesura comporta molts avantatges. La principal i òbvia és que s’ajusten com un guant a l’espai del qual disposem, la qual cosa no sempre podem aconseguir quan comprem cortines confeccionades. En Pujadas i Martí sabem l’important que és que les cortines (i tota la roba de llar) es realitzen a mesura i al gust de la persona que el gaudirà. I és que portem molts anys oferint este servici als nostres clients. Un treball que sabem que agrada, pels comentaris que ens fan els nostres clients; que a partir d’eixe moment sempre intentaran comptar amb peces fetes a mida en la seua llar.

Però això és solament la punta de l’iceberg, i és que són moltes els avantatges que comporten les cortines a mesura. I perquè les conegues totes hem redactat este article amb el qual esperem que t’animes a encarregar-les. T’assegurem que no et deixaran indiferent.

 

Avantatges de les cortines a mesura

Nomenem cortines a mesura a aquelles que es realitzen després de conèixer l’espai i mesurar en lloc en el qual es col·locaran. Són, per tant, cortines que es realitzen per encàrrec i una vegada que es coneixen les necessitats i desitjos del client, per la qual cosa l’empresa que les realitza ha de tindre la capacitat de confeccionar-les i col·locar-les amb eficiència. Un servei que oferim en Pujadas i Martí i que no totes les entitats del sector estan capacitades per a fer-lo. Pel que el nostre primer consell és, precisament, est: comptar amb professionals del cortinatge que compten amb recursos i experiència per a realitzar cortines a mesura.

A més de tot això, este tipus de cortines presenten molts avantatges, les principals són les següents:

Són cortines que permeten traure partit a qualsevol tipus de finestra o de balcó on es col·loquen. Pel que sempre seran positives per a l’estada en la qual es troben perquè s’adaptaran a la quantitat de llum que rep l’habitació, a la quantitat de calor que volem que arribe fins a l’interior, a la grandària dels buits de cada element, etc.

En encarregar unes cortines podem triar entre una gran varietat d’estils i teixits. No hem de conformar-nos amb el que els fabricants hagen decidit per nosaltres. D’igual manera, podem triar els elements que la completen com a elements decoratius, tiradors, rivets, etc.

Ens permeten traure el màxim rendiment a l’eficiència energètica de cada habitació. I és que podem triar sistemes i teixits que ens permeten fer-ho. El que comporta estalvi en la factura de l’electricitat. 

Ens permeten solucionar problemes derivats de la localització de l’estada com a excés de calor o fred; soroll; olors, etc.

Fan possible que puguem donar un toc personal a cada habitació dotant-la d’un ambient propi. De manera que podràs gaudir de la teua llar d’una manera més estilosa i adequada.

Les teues cortines a mesura en Pujadas i Martí

Així doncs, si vols gaudir d’unes cortines a mesura en la teua llar, no el dubtes i veuen a Pujadas i Martí. Som experts en la realització de tota mena de cortinatges, és igual que les vulgues per a un negoci, una oficina o un habitatge; tenim els teixits que millor s’adapten a les teues necessitats.

A més, en escoltar les teues propostes podem ajudar-te a trobar solucions complementàries o donar-te a conéixer les últimes novetats que hi haja en el mercat. I és que estem al dia de tot quant esdevé en el sector. per a comprovar-ho, n’hi ha prou que et faces un volt per la nostra web i comences a conéixer-nos. Fins i tot podràs saber d’alguns dels projectes que hem realitzat. T’esperem!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *