Tendals: prepara’t per a l’estiu

Prepara’t per a l’estiu instal·lant tendals en la teua llar. Una manera econòmica, senzilla i sostenible de fer que la temperatura a l’interior del teu habitatge siga molt de menor que en l’exterior.

No obstant això, abans de prendre una decisió sobre models, teixits i dissenys, és important que tingues en compte diversos aspectes. Dades sobre la seua utilitat, col·locació i ús que són importants conéixer abans d’adquirir qualsevol tipus de tendal. Perquè, d’això pot dependre que tinguem un tendal adequat o no a les nostres necessitats.

Perquè pugues disposar de tota esta informació, en Pujadas i Martí hem redactat este article que esperem que t’ajude a aconseguir-ho d’una manera exitosa.

 

Tendals: prepara’t per a l’estiu

Els tendals són unes instal·lacions que es col·loquen sobre les finestres, terrasses, terrats i balcons dels nostres habitatges, amb idea de poder parar l’impacte dels raigs solars. D’esta manera aconseguim que, durant els mesos de més calor, la temperatura no siga massa elevada a l’interior dels nostres habitatges. I que el puguem aconseguir sense necessitat de recórrer a l’aire condicionat o a altres sistemes elèctrics de refrigeració. El que suposa una excel·lent notícia per a les nostres butxaques.

No obstant això, abans de decidir-nos sobre el tipus de tendal que instal·larem en la nostra propietat, és important que tinguem en compte determinats factors. Una llista d’aspectes que, en Pujadas i Martí hem recopilat perquè pugues prendre’t tot el temps del món abans de decidir-te. Són els següents:

Tendals: prepara't per a l'estiu

Tendals: prepara’t per a l’estiu

Tendals 1: Un teixit adequat a les hores de sol 

Els tendals es poden realitzar en diferents teixits. I, atesa la quantitat de llum que reba l’habitació sobre la qual ho col·locarem, serà millor usar un tipus de teixit o un altre. Per això, informa’t bé sobre les particularitats de cadascun d’ells; i de les seues prestacions, per a triar el que més t’interesse.

 

Tendals 2: Ajustat a les mesures

Presa bé les mesures que ha de tindre el tendal perquè puga complir la seua funció. Si necessites ajuda, sol·licita la presència d’un professional en el teu habitatge. Serà l’única manera d’evitar errors.

 

Tendals 3: Sistema d’obertura i/o tancament

Hi ha diferents sistemes que permeten l’obertura i el tancament dels tendals. Des de motoritzats fins a manuals, hi ha una àmplia varietat de sistemes intermedis. Per això, davant esta diatriba, tria la que millor s’adapte a l’espai en el qual es troba, l’accessibilitat que presenta l’espai i la teua comoditat.

 

Tendals 4: Colors adequats als mandats de la comunitat

Si vius en una comunitat de propietaris, recorda revisar les indicacions que s’hagen fet respecte al color i forma dels tendals. En cas contrari, podries haver de fer front a problemes no desitjats.

 

Tots els teus tendals en Pujadas i Martí

Si malgrat tot el que t’hem comptat fins ara, continues tenint dubtes sobre el tendal que instal·laries en el teu habitatge, no el dubtes i posa’t en contacte amb nosaltres. Som professionals del sector, amb molta experiència en el disseny i desenvolupament de tota mena de projectes de tendals, per la qual cosa podrem ajudar-te a dur-ho a terme d’una manera adequada. 

A més, com som fabricadors, podem adequar el tendal a les teues necessitats. Fent que, a més, les seues mesures, teixits, tipus d’obertura i tancament. etc. siguen les més avantatjoses per a tu. Per tot això, veuen a Licitades i Martí; no et penediràs.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *