decorar la terraza

Idees per a decorar la terrassa i àrees a l’aire lliure

Si busques idees per a decorar la terrassa i les àrees a l’aire lliure del teu habitatge estàs en el lloc indicat. I és que amb l’arribada del bon temps és habitual que realitzem gran part de la nostra activitat diària en aquests espais de l’habitatge, on fins i tot celebrem trobades i sopars amb amics i amigues. Per aquest motiu ens plantegem la necessitat de cuidar una mica més el seu aspecte i que apostem per veure per on van les tendències per a donar-li un nou aire any rere any.

En Pujadas i Martí som especialistes en aquesta mena de solucions, per aquest motiu hàgem redactat aquest article en el qual et comentem per on van les tendències actuals de decoració en aquesta mena d’espais. De manera que pugues triar la que et resulte més atractiva o aquella que millor reflectisca els teus gustos o personalitat.

 

Idees per a decorar la terrassa i àrees a l’aire lliure

Els espais d’exterior d’un habitatge i les zones a l’aire lliure de la mateixa són llocs que solem emprar molt durant l’estiu. I és que el bon temps ens anima a eixir i a gaudir d’elles més del que solem fer-ho durant la resta de l’any.

Les empreses de confecció per a la llar el saben, per aquest motiu any rere any llancen propostes diferents amb les quals poder traure el màxim partit a les terrasses i a les zones a l’aire lliure del teu habitatge.

decorar la terraza

Les noves tendències per a aquest estiu són les següents:

  1. Mobles minimalistes que s’adapten a tota mena d’espais. Això és especialment interessant per als qui tenen poc espai. En aquesta mena d’espais, per a guanyar intimitat, el millor és comptar amb un tendal que ens abrigue de les altes temperatures i de les mirades curioses. Intenta que el teixit dels coixins, les estovalles, els tovallons i fins i tot de les cortines que cobrisquen la cara exterior de la vidriera o paret que separe la terrassa de l’interior de l’habitatge, siguen del mateix teixit o de colors similars.
  2. Una idea que s’imposa és la de cobrir el sòl de la terrassa o del nostre porxo amb gespa artificial o amb tarimes flotants. En cada cas, els teixits que emprarem han de combinar amb ells. Així, en el cas de la gespa opta per colors vius, que òmpliguen de vitalitat l’espai, per teixits naturals com el cotó o el lli, i que en cas d’estar estampats reproduïsquen motius relacionats amb la naturalesa. Ideals els motius vegetals o animals. En el cas de les tarimes flotants, la idea és optar per teixits més elaborats ja que són ambients més sofisticats. En aquests casos podem triar teixits amb pedreria, amb brocats, més o més ben lleugers, però sempre amb elaboracions majors.
  3. El blanc, etern aliat. El blanc és el color estrela a la roba de llar durant l’estiu. Per aquest motiu sempre hi haja opcions que aposten per alguna de les seues tonalitats per a decorar la nostra terrassa o les nostres zones a l’aire lliure.
  4. Motius mariners. Si la nostra terrassa o zona a l’aire lliure es troba en una zona pròxima a la mar, una opció molt divertida i original és optar per motius mariners. Ancores, vaixells, blaus, peixos, etc. es poden superposar en coixins, cortines, estovalles, cobertores, etc. perquè quan ens trobem passant el temps en aquest lloc tinguem la impressió d’anar amb vaixell.
  5. Cuida la distribució de les zones d’ombra. És important disposar d’un tendal o pèrgola per a protegir aquestes zones tan exposades a la llum directa del sol i crear una zona d’ombra en la qual poder descansar i resguardar-se d’aquesta calor.

En tots els casos, recorda que els teixits d’aquestes zones han de protegir-se en les hores centrals del dia, en cas contrari patiran una important pèrdua de color i al final de l’estiu és possible que hages de rebutjar-les.

Finalment, recordarte que en Pujadas i Martí podem ajudar-te a materialitzar totes aquestes idees al teu jardí. Fins i tot aquelles que se t’ocórreguen. Per aquest motiu et convidem al fet que passes per la nostra botiga o al fet que et poses en contacte amb nosaltres. T’ajudarem a resoldre qualsevol dubte i et facilitarem els teixits i la confecció que necessites perquè pugues gaudir de la teua terrassa o de les àrees a l’aire lliure del teu habitatge. I tot això sempre al millor preu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *