estors nit i dia

Estors nit i dia

Els estors nit i dia són cada vegada més demandats pels nostres clients. Les seues múltiples aplicacions i el seu ampli assortiment de colors i dissenys, l’han convertit en un dels sistemes de cortinatges preferits pels qui desitgen controlar la llum i la temperatura de les estades del seu comerç, oficina o llar. Perquè sàpies tot el que este tipus d’estors poden oferir-te, en  Pujadas i Martí hem redactat este post amb el qual volem animar-te a conéixer-los.

 

Estors nit i dia

Els estors de nit i dia són una variant d’estor que ens ajuda a graduar, a mesura que avança el dia, la quantitat de llum que entra a la nostra habitació. Al mateix temps, este tipus de cortina ens ajuda a protegir la nostra intimitat de les mirades curioses que focalitzen la seua atenció fins a les nostres finestres.

Es tracta d’un estor enrotllable, amb forma de tub, que es pot accionar tant mecànica com manualment, i que s’adapta a la nostra voluntat. I és que, encara que fins fa uns anys, l’habitual era adquirir els estors en color blanc, la realitat hui és ben diferent. Per això, actualment podem adquirir-ho en múltiples tonalitats, estampats, serigrafiats, fins i tot personalitzats. Tot per a poder adaptar-se al nostre estil decoratiu i a les nostres necessitats. No obstant això, abans de triar este tipus de corona, és important que coneguem bé el seu funcionament. També els pros i els contres que comporta el seu ús. Per això, des de  Pujadas i Martí hem redactat un article en el qual ens acurem a donar a conéixer les seues bondats però també els seus contratemps.

 

Tipus d’estors

Hi ha tres principals tipus d’estors. Són els següents:

  • Estors sense calaix. Este tipus d’estors compten amb suports que els fixen a la paret,al sostre o al buit de la finestra. Gràcies a que cobrixen molta superfície podem amagar la finestra al complet.
  • Estors amb calaix i guies laterals. En este cas, són models que s’integren en la mateixa fulla de la finestra. Amb ells evitem el balanceig d’esta mena de cortines en obrir la finestra.
  • Estors nit i dia sense trepar. Són els que s’instal·len en la fulla de la finestra, sense haver de fer forats en la finestra o en la paret. Són la millor opció si vius de lloguer o cerques una resposta ràpida i senzilla per a graduar la llum que entra en el teu domicili.

 

Avantatges dels estors de nit i dia

Els principals avantatges dels estors de nit i dia són:

  • Ens ajuden a regular la llum d’entrada a l’habitatge podent disposar de l’angulació desitjada i de la quantitat de llum de cada moment. És a dir, podràs generar l’ambient que desitges a cada moment a l’habitació on es troben.
  • Tenen un disseny elegant i aporten una nota de distinció a l’habitatge. Si vols reforçar este aspecte et recomanem el que combine dos tonalitats. 
  • Es netegen fàcilment. En general basta un drap humit.
  • Són molt assequibles. Tenen un preu que està a l’abast de moltes butxaques. D’ací bona part de la seua popularitat.

 

Desavantatges dels estors de nit i dia

Els principals desavantatges o inconvenients que pots trobar en l’ús dels estors de nit i dia són els següents:

  • No faciliten la foscor total a l’habitació.
  • Hi ha estètiques decoratives en les quals no acaben d’encaixar bé. Per això, des de  Pujadas i Martí et recomanem que ho penses bé abans de fer-te amb un d’ells.

Els teus estors en  Pujadas i Martí

I recorda que, per a fer-te amb estors de qualitat per a la teua llar, oficina o comerç, no tens més que posar-te en contacte amb nosaltres. En  Pujadas i Martí estarem encantats de poder ajudar-te a triar adequadament en este sentit.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *