Estors nit i dia en Barcelona

Els estors són una de les cortines a les quals estem més acostumats. No solament els trobem a les nostres cases sinó també en un altre tipus d’edificis com a oficines, hotels o restaurants.

Aquest tipus de cortines són un element decoratiu perfecte ja que ofereixen un resultat senzill i elegant al mateix temps.

estores noche y diaA més ofereixen una sèrie d’avantatges que expliquen per què el seu ús s’ha popularitzat tant en els últims anys. Existeixen molts tipus de estors (enrotllables, plegables,…) però avui anem a presentar-te un producte únic i molt original que tal vegada encara no coneguis: estors enrotllables nit i dia.

estors nit i dia: què són?

Ens trobem davant un tipus d’estor enrotllable. Fins a aquí és tot bastant comú i habitual i no hi ha gens que ens sorprengui.

El veritablement original d’aquesta proposta és que ens trobem davant un tipus d’estor que ens permet comptar amb les mateixes possibilitat de regulació i filtrat de la llum del sol que ens ofereixen les cortines venecianes.
Com segurament ja sabràs les cortines venecianes són aquelles que compten amb un sistema de llepis horitzontals que poden obrir-se o tancar-se gràcies a una vareta i que ens permeten regular l’entrada de llum a l’estada.

Aquest tipus de cortines són bastant incòmodes de netejar, la pols es col·loca entre les llepis, i cal anar-les netejant una a una.

Els estors nit i dia han estat dissenyats per aconseguir el mateix resultat que les cortines venecianes oferint un producte molt més còmode i funcional que no presenta els problemes que trobem associats a les cortines de tipus venecià.

estors nit i dia: característiques

estores noche y dia 2Tal vegada t’estigui preguntant com funcionen exactament aquests estors. La resposta és molt senzilla i original. Ens trobem davant un tipus d’estor enrotllable que el seu tèxtil està format per bandes alternes traslúcides i opaques.

D’aquesta forma a mesura que regulem la cortina aquestes bandes se superposen entre si. El que aconseguim llavors és filtrar la quantitat de llum que desitgem obtenint una major, o menor, intimitat en les nostres estades.

Avantatges

Decantar-te per adquirir uns estors nit i dia t’oferirà diversos avantatges. A continuació t’oferim les més importants:

Fàcils d’instal·lar: aquesta és una característica comuna en tots els estors. No importen l’espai en el qual hagis d’instal·lar les teves cortines.

Els estors són la solució perfecta per col·locar en qualsevol lloc sense importar que comptis amb poc espai o que l’accés al mateix sigui alguna cosa difícil. A més aquest avantatge no solament la trobaràs a l’hora d’instal·lar les teves cortines sinó cada vegada que hagis de despenjar-les o manipular-les per la raó que sigui (neteja general, pintar l’estada,…).

Espai mínim: una altra de les característiques més importants d’aquest tipus de cortines, com ocorre amb tots els estors, és que exigeix molt poc espai. Atès que els estors es recullen en vertical no hem de tenir por a perdre espai en les nostres estades en col·locar-ho alguna cosa que sí ocorre amb un altre tipus de cortinatges.

Això ens permetrà disposar de la totalitat de l’espai sense preocupar-nos per les nostres finestres.

Resistents: la resistència és una altra dels avantatges inherents a l’ús d’aquest tipus d’estor. Ens trobem davant un producte molt longeu que no s’espatlla amb facilitat.estores noche y dia 2

Resulta francament difícil danyar-los i això explica que siguin una solució molt habitual a les habitacions dels més petits.

Neteja: la neteja i manteniment és un altre dels atractius dels estors. Aquest tipus de cortines requereixen de molt poques cures i pel que fa a la neteja són molt fàcils de rentar.

Per descomptat això dependrà, en part, del material en el qual estiguin realitzats però la major part d’ells estan fabricats amb tèxtils tractats de manera que repel·leixen la pols i la brutícia.

Filtrat de la llum: sens dubte aquesta característica és la que distingeix als estors nit i dia d’un altre tipus de estors enrotllables. El filtrat de la llum és molt més eficaç amb aquest tipus de cortines que amb qualsevol un altre.

A més la facilitat de la seva manipulació els fan perfectes per a qualsevol espai que ho requereixi des de sales de presentació en oficines a salons en habitatges particulars.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *