Botiga de cortines a Barcelona: Pujadas i Martí

Existeixen gran varietat de botigues de cortines a Barcelona. La tradició tèxtil de la ciutat i el gust per la realització d’aquest tipus d’element decoratiu de la llar i del negoci, ha convertit la capital catalana en un referent nacional del cortinatge. Un valor que professionals i particulars coneixen i posen en valor a l’hora de buscar els responsables dels seus projectes d’ambientació.

D’entre les moltes empreses dedicades a les cortines a Barcelona destaca la que regenta la família Pujadas i Martí, una entitat familiar creada l’any 1961 que segueix apostant per les creacions de qualitat i per la renovació constant en l’àmbit de la creació tèxtil.

Situada al carrer Bailén de Barcelona, ​​Pujadas i Martí compta amb un espai ampli en el qual els clients poden conèixer gran part dels seus treballs. Realitzacions que s’han especialitzat en la confecció a mida de tota mena de cortines: estores, pachettos, panell japonès, cortina tradicional, enrotllables, plisades i tot tipus de cortina tècnica. Propostes que sempre han aconseguit respondre de manera òptima a les necessitats dels seus clients, que han seguit confiant en el seu bon fer. De fet, en Pujadas i Martí, no només podrem adquirir productes de les principals marques de cortinatge, sinó que rebrem assessorament integral especialitzat del nostre projecte de decoració. A més, els professionals que aquí treballen ens ajudaran en tasques com la presa de mesures i la instal·lació dels productes.

La botiga de cortines a Barcelona “Pujadas i Martí” posseeix una àmplia gamma de productes.

Donada la gran varietat de treballs tèxtils que hi ha al mercat, Pujadas i Martí no només s’ha convertit en el principal distribuïdor de cortines a Barcelona, ​​sinó que són capaços d’executar tot tipus d’encàrrecs, per complex que sigui. Així, si no trobem al mercat les cortines que s’ajusten al nostre espai (tant és que sigui particular o que es tracti d’un negoci) o els tèxtils que ens combinin amb la resta de l’habitatge, una visita a les instal·lacions serà suficient per trobar solucions.

cortinas en Barcelona

I és que els professionals que treballen en Pujadas i Martí elaboren tendals i jocs de cortines de tot tipus, aconseguint que el client pugui aprofitar i optimitzar l’entrada de llum natural al seu habitatge o negoci. Un element que contribuirà, a més, a disminuir la despesa energètica tant a l’estiu com a l’hivern. I tot això amb l’avantatge que, en ser fabricants, poden elaborar quants complements (coixins, fundes de sofà, cortinetes, taules de llitera, barres, plaids, etc.) necessitem. I sempre ajustant-se al pressupost de què disposem per a la seva materialització.

cortinas en barcelona

Com a possible font d’inspiració o perquè serveixi com a mostra de la qualitat dels treballs que realitzen en Pujadas i Martí, els seus responsables comparteixen, a la pàgina web de l’empresa, una galeria de treballs desenvolupats per a clients molt diversos. Propostes en què s’han elaborat sistemes de cortines que propicien la intimitat, altres en què es divideixen espais, on s’ha aportat per la creació d’ambients de treball, on s’atorga personalitat pròpia a cadascuna de les habitacions d’un hotel, o en els quals s’ha posat una nota de disseny i color a la vida quotidiana de particulars que consideren la seva llar com el seu major tresor.

En tots ells es deixa constància de l’acabat, de la funció que compleix cada sistema de cortines, dels materials que es van emprar en la seva realització i dels avantatges i inconvenients que té l’ocupació de cada teixit o de cada disseny. Totes les realitzacions, a més, es troben en propostes manuals i motoritzades, ja que es mouen amb la mateixa facilitat en tots dos sistemes.

Així doncs, si necessitem un sistema de cortines a Barcelona i volem un treball de qualitat, confeccionat en un preu raonable, no hi ha més que visitar les instal·lacions de Pujadas i Martí. La seva experiència i coneixement del sector ens ajudaran no només a concretar les nostres necessitats, sinó a tenir la certesa que ens hem posat en les mans dels millors professionals.

Per facilitar l’accés a la informació continguda en el portal, els responsables de la botiga ofereixen informació en català, castellà i en anglès

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *