Cortines prisades a Barcelona : Pujadas i Martí

Si estàs tractant de decidir quin tipus de cortines desitges col·locar en les diferents estances de casa teva potser t’hagis plantejat la possibilitat de les cortines prisades. Triar les cortines de la teva llar no és una tasca senzilla ja que les possibilitats són moltes i molt variades. Al nostre blog volem ajudar-te i facilitar la presa de la teva decisió pel que anem a presentar-te aquest producte i explicar-totes les seves característiques així com els avantatges que suposen aquest tipus de cortines.

cortinas plisadas

CARACTERÍSTIQUES DE LES CORTINES PLISADES

El primer que has de saber és que aquest tipus de cortines és bastant comú i és molt utilitzat en cases, oficines i hotels. Això suposa un gran avantatge ja que ens trobem que hi ha moltes empreses que comercialitzen aquest tipus de productes i si les nostres finestres presenten unes mesures estàndard no necessitarem fer-les a mida ja que podrem trobar unes cortines que encaixin a la perfecció en els nostres espais.

D’altra banda convé aclarir que el prisat ideal de cada cortina és d’uns vint mil·límetres. Per descomptat hi ha models amb prisats d’altres mides però aquest és el més habitual i és que el que millor sol quedar en tots els espai. Aquesta grandària ha estat dissenyat per aconseguir un gran equilibri en relació a les proporcions de les finestres.

El millor d’aquest tipus de cortines és que són molt simples i elegants. Es tracta de la forma més senzilla de cobrir finestres de tot tipus. Atès que ens trobem davant d’un producte que exigeix ​​molt poc espai pot ser la solució perfecta per a col·locar en finestres abatibles o amb poc espai.

AVANTATGES DE LES CORTINES PLISADES

La simplicitat i elegància d’aquests models és una de les principals atractius d’aquest tipus de cortines. Són un element molt funcional i que crida molt poc l’atenció el que ens permet centrar-nos en la decoració d’altres parts de l’estada deixant ls cortines en un segon pla molt discret. A més les cortines prisades compten amb una altra sèrie d’avantatges que val la pena tenir en compte:

Instal·lació: la instal·lació d’aquest tipus de cortines és una cosa molt ràpid i senzill. Ens trobem davant d’un producte que és fàcilment instal·lable en qualsevol lloc estret o ajustat. Això explica, en part, per què aquest tipus de cortines són tan utilitzades en finestres abatibles i golfes. Com deus imaginar no només és fàcil instal·lar-sinó que també ho és l’acció inversa de desmuntar-les. Tal com et comentàvem fa tot just unes línies es tracta d’un producte molt senzill i que tracta de facilitar-nos la vida en tots els aspectes.
Neteja: un altre dels grans atractius d’aquest tipus de cortines és que són molt fàcils de netejar. Aquesta és una de les raons per la qual solem trobar-les en ambients com hotels i oficines.
Senzillesa i elegància: sovint quan parlem de senzillesa solem pensar en alguna cosa massa simple que pot donar la impressió de pobresa. No obstant això com segurament ja sabràs en el món de la decoració i l’interiorisme menys és més. La moda minimal va triomfar fa ja diverses dècades en aquest sector i des de llavors s’han vingut emprant peces discretes però elegants que aconsegueixen aportar un toc de sofisticació a l’espai.

 

ACCIONAMENTS A LES CORTINES PLISADES

Una altra de les qüestions que has de tenir en compte a l’hora d’adquirir les teves cortines prisades el tema relatiu al mètode d’accionament. Hi ha diverses formes d’accionar aquest tipus de cortines. A continuació et presentem els més habituals.

– Cordó: tot un clàssic entre els clàssics. Segurament sigui la forma d’accionament a la qual més acostumat / a siguis. No es tracta del millor ja que el cordó tendeix, en ocasions, a enrotllar però és un dels més habituals.
– Cadena: similar a l’anterior però molt més funcional ja que no presenta el problema d’embolics que comentàvem anteriorment.
– Pinça: es tracta d’una de les solucions més pràctiques ja que ens permet posicionar la cortina en el punt exacte que desitgem.
– Manubri: altres solució bastant típica. Aquest cau per la part davantera de la cortina i ens permet regular-la amb facilitat.
– Motor: es tracta d’una de les millors opcions per a les oficines ja que podem posicionar les cortines al punt exacte que volem gràcies a ell. Hi ha dos tipus diferents de motorització. El primer d’ells és el que compta amb un interruptor que permet controlar fins a sis cortines diferents. D’altra banda ens trobem amb el motor accionat per mitjà d’un comandament a distància. Igual que en el cas anterior es poden agrupar i controlar diverses cortines amb el mateix comandament.

 

cortinas-plisadas-noticia

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *