Cortines de moda per a 2019

En Pujades i Martí tenim les cortines de moda per a 2019

Cortinas de moda para 2019

Les cortines es renoven temporada rere temporada. I és que si hi ha un element que es renovi constantment aquest és el cortinatge. Colors, formes, grandàries, teixits, terminacions, combinacions… qualsevol aspecte és susceptible de canvi en el que a cortines es refereix. Per aquest motiu els professionals del sector estiguem atents en cada fira de mostres al que els fabricants ens proposen. I és que l’avui veiem en les presentacions com a cortines de moda per a 2019 es troba als pocs mesos en les llars de tot el món.

En Pujades i Martí estem atents a qualsevol innovació o canvi que es produeixi en el sector, per aquest motiu siguem capaços d’aconsellar sobre la seva viabilitat (o no) als nostres clients. Per aquest motiu hàgim redactat aquest article en el qual volem compartir amb tots vosaltres com són les cortines de moda per a 2019. Para esment a les mateixes i pensa sobre la seva possible aplicació a la teva llar.

 

Cortines de moda per a 2019 en Pujades i Martí

Les cortines de moda per a 2019 són molt diverses. I és que no hi ha un únic color o una única forma, sinó moltes i diverses. Enrere queden les propostes recarregades i els teixits pesats; ara les iniciatives encara que diferents entre si van per un altre camí.

De els models més recurrents per les empreses fabricadores destaquen els estors sense vareta. Models molt més pràctics i amb més possibilitats de combinació enfront dels estors amb vareta, continua imposant-se en l’estructura preferida per les empreses i els usuaris. Això es deu, principalment, al fet que combinen molt millor amb tots els estils decoratius i al fet que es troben en colors, estampats i terminacions molt diferents.

Cortines de moda per a 2019

També es mantenen les cortines de panells japonesos en els projectes decoratius de tot el mut. Peces imprescindibles en ambients moderns o minimalistes que segueixen presentin en diferents teixits i amb combinacions de colors molt diverses. També canvien les grandàries dels panells, que es fan una mica més petits que en edicions anteriors. En Pujadas i Martí és un dels models que més èxit té entre el nostre públic ja que són fàcils de netejar i de col·locar, la qual cosa suposa un avantatge enfront d’altres sistemes de cortinatge.

Un clàssic que es manté és la cortina de taules. En aquesta ocasió s’empra, sobretot, per a grans finestrals que necessiten que es filtri la llum que entra des de l’exterior. Els teixits que empra són vaporosos i estampats; encara que hi ha fabricants que continuen apostant per determinats colors de moda.

Les barres que s’empren en les cortines de taula solen ser avui dia d’acer o bronze. Enrere van quedar les realitzades amb altres materials o que s’acabaven amb altres colors.

Ha irromput amb força l’estor enrotllable, una cortina molt pràctica que en l’actualitat es presenta perforada o decorada amb diferents motius per a combinar-la amb l’ambient decoratiu en el qual es troba. És la preferida per a cuines i banys, encara que es troba en altres espais de la casa també.

 

Però si hi ha una cortina estrella en 2019, que s’imposa amb força a la resta; aquesta és la cortina d’ona perfecta. Una cortina que s’imposa per la seva senzillesa en tots els ambients decoratius que han sorgit aquest any. Es tracta d’una cortina que s’elabora en teixits de cert gruix i que es col·loca sobre rieles que aconsegueixen el sostre per a vestir grans dimensions de paret o finestra.

 

En tots els casos, les cortines de 2019 es presenten en diferents formats i acabats per a satisfer a clients de tota mena i condició. Si vols conèixer-les personalment no ho dubtis i veuen a Pujades i Martí, on t’oferirem moltes dades i t’ensenyarem els teixits més nous del mercat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *