colores moda

Colors de moda per a cortines 2019

Colors de moda per a cortines 2019

Les cortines, igual que ocorre amb qualsevol altre element tèxtil de la casa o del teu armari, s’actualitzen temporada rere temporada. I és que cada vegada són més les persones que decideixen adequar-se a les tendències en el que al seu habitatge o comerç es refereix. Per a tenir sempre unes cortines amb colors de moda.

Colors de moda per a cortines 2019

Aquest any un dels colors de moda en el que a cortinatge es refereix és el blau mitjanit. Es tracta d’un color neutre, elegant, especialment indicat per als qui busquen privacitat. Està especialment indicat per a comerços en els quals es busca l’anonimat com a clíniques dentals o estètiques; i fins i tot restaurants d’alta gamma. Es tracta d’un color bàsic que podem combinar amb altres tonalitats més vives, però en petits elements. De manera que continuï prevalent aquest color sobre la resta.

Un altre color que estarà de moda en 2019 en el que a cortines es refereix és el Groc Canari. En aquest cas, comptem amb un color bàsic, alegre, vivaç, que reflecteix la llum i que suposa una important injecció d’energia per als qui entren en contacte amb ell. Pot empressis sol o en combinació amb altres colors que ho reforcin o que li llevin presència, depenent de la nostra personalitat, gustos o l’activitat que anem a desenvolupar en l’espai en què es troben les cortines.

En aquest mateix sentit hi ha fabricants que aposten pels colors grocs combinats amb taronges. Una selecció que trenca amb la tendència que els fabricants havien mantingut fins al moment, i on prevalien les tonalitats grises, negres i beix. Ara el color esclata en la seva versió més divertida per a cridar a l’optimisme i omplir a d’energia, als qui col·loquen aquestes tonalitats en el seu habitatge.

En el món dels estors destaca l’ús del blanc impol·lut, aquest que es denomina blanc òptic i que és un color opac, translúcid, clar i brillant. Qualitats que s’han rebel·lat com a imprescindibles per a jugar amb la llum en els interiors, segons els fabricants de cortines. Un color que traspua calma i quietud allà on es trobi i que suposa una aposta per la reflexió i el descans. Per aquest motiu sigui el favorit dels qui treballen a la roba de dormitoris.

colores moda

Colors de moda per a cortina en 2019: altres colors

Contraposant-se a tot això apareix el color marró. Un to bàsic, que comunica harmonia i llar i que ve a completar les exaltacions anteriors de la paleta pantone. Es tracta d’un color que passa a un discret segon lloc i que, en moltes ocasions, ve a combinar-se amb altres tonalitats bé en forma d’estampat o, en cas contrari, com a part d’un combinat llis.

En aquest mateix deixant es troben el vermell Bordeus i el blau marí, dues tonalitats que fan les delícies dels qui aposten per la sobrietat i que matisen les estades en les quals s’han emprat colors com el groc o un blanc absolut. Estan especialment presents en ambients de saló o despatx, on la calma és la prioritat dels qui decoren aquests espais.

En Pujadas i Martí tenim tots els colors de moda per a cortines, els d’aquesta temporada i els de temporades passades. Una paleta de colors que s’actualitza temporada rere temporada i que fan que la teva llar estigui al dia de totes les tendències de decoració.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *