Pujadas i Martí

Cortines amb dosser per als més petits: Inspira’t!

Cortines amb dosser per als més petits: Inspira’t! Les cortines amb dosser per als més petits estan de moda. I és que no només donen un aire romàntic, elegant i molt agradable a les estades dels nens i les nenes, sinó que presenten molts avantatges en el que al seu ús es refereix.

En Pujadas i Martí ho sabem, per això és una de les nostres recomanacions per als clients. Un argumentar-a què hem donat forma d’article i compartim ara amb tots els nostres seguidors.

Pren nota i segueix llegint … potser et convencem.

 

¿Cortines amb dosser?

Es diu cortina amb dosser o simplement dosser a sistema de cortinatge que es basa en embolicar la part exterior d’un llit amb una tela de grans dimensions. Aquesta tela sol estar agafada a una estructura que es col·loca sobre l’àrea que ocupa el llit, i que es fixa a l’sostre perquè caigui cap avall, cobrint tot el perímetre del llit. Aquest punt de agafada pot ser una estructura de fusta o de bambú; o bé un sistema tipus carpa.

En qualsevol cas, sempre dependrà de l’tipus de dosser que estiguem reclamant per a la nostra habitació. I de l’espai que disposem per a això.

Es confeccionen en teles de molt diferent gruix, encara que l’habitual és que es tracti de teixit de poc pes i gairebé sempre transparent o semitransparent. D’aquesta manera es vol facilitar l’entrada de llum però protegir d’insectes o de transferència de temperatura a qui es troba a l’interior de l’dosser.

Els dossers es poden confeccionar de el mateix color de la roba de llit. O, d’un to que contrast amb ella, encara que l’habitual és que siguin de color blanc.

Cortinas de dosel para los más pequeños

Cortines amb dosser per als més petits

Encara que solen instal·lar en habitacions amb sostres alts i llits de grans dimensions, la veritat és que hi ha diferents sistemes que ens permeten poder gaudir d’aquest cortinatge en qualsevol cas.

A les habitacions dels nens, el millor és que el dosser es compongui de diferents peces laterals perquè pugui integrar-la en els seus jocs i gaudir-la en tot moment.

Com genera una sensació elegant, gairebé de conte, moltes persones pensen en aquesta cortina únicament per a habitacions de nenes. Gras error, ja que aquest espai és apte per a persones de tots dos sexes. De fet, va ser el sistema de cortinatge preferit pels monarques d’Europa durant tota la modernitat.

Tampoc és un sistema de cortinatge que tingui edat. I, encara que en aquesta ocasió estiguem parlant de les seves avantatges per a habitacions infantils, la veritat és que s’adapta a persones usuàries de qualsevol edat.

 

Cortines amb dosser per als més petits: Inspira’t!

Els principals avantatges de les cortines amb dosser són les següents:

  1. Es tracta d’un sistema de cortinatge que es pot adaptar a tot tipus de llit.
  2. Serveix per dissimular qualsevol irregularitat que pugui presentar el sostre de l’habitació.
  3. Generen espais harmònics i acollidors.
  4. Funciona com mosquitera, el que redueix les possibilitats de patir les incomoditats de picades d’insectes.
  5. A l’hivern el dosser funciona com a element aïllant, concentrant la calor de l’habitació a la zona de descans. Així, encara que el teu fill o filla es destapi durant la nit serà més complicat que passi fred.
  6. Es col·loca i desmunta fàcilment. El que suposa que podem netejar sempre que desitgem o treure’l sense problema.
  7. Genera un espai de refugi, que en cas que el nostre fill o filla sigui poruc, l’ajudarà a sentir-se protegit durant la nit.

Cortinas de dosel para los más pequeños

Així doncs, si vols organitzar la confecció i posterior instal·lació d’unes cortines amb dosser a les habitacions dels teus petits, no ho dubtis i posa’t en mans d’especialistes. Professionals com els que treballem en Pujadas i Martí. Que portem anys realitzant propostes d’aquest sentit i et garantim un excel·lent resultat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *