La cortina plisada

La cortina plisada és un tipus de sistema de cortinatge que es caracteritza per estar compost per una sola peça que es plega sobre si mateixa, deixant que la llum entre o no a voluntat de la persona que la maneja.

També es coneixen amb el nom d’estor plisat

L’estor plisat és una cortina molt còmoda, que s’adapta a molts estils decoratius. I és que podem trobar-la en diferents teixits, colors, acabats, etc. A més, el seu assortiment es desenvolupa en grandàries molt diverses, de manera que s’adapta tant als grans finestrals com a les cortines més xicotetes.

El funcionament d’esta mena de cortina plisada és molt senzill. I és que com posseïxen un sistema de cordons que pugen i baixen fent ús d’estos. D’aquí ve que siga el tipus de cortina ideal per als  qui desitgen col·locar cortines en habitacions de xiquets.

Si aquestes cortines tenen una gran grandària, podem optar per models que posseïxen cadenes o un motor. Pel que es pugen o baixen fent ús d’un comandament a distància o similar.

Estes cortines solen presenten diferents graus d’opacitat, per la qual cosa has de seleccionar molt bé el tipus de cortina que desitges per al teu habitatge atesa la quantitat de llum que arriba a la casa, i a la quantitat que desitges filtrar.

 

Característiques de la cortina plisada

Les principals característiques de les cortines plisadas són:

Oferixen un disseny lleuger, minimalista i elegant a l’estada en la qual es col·loquen.

En estar compost per una sola peça l’estor es puja i baixa amb facilitat. Fins i tot es pot parar en la meitat, si eixa és la voluntat de l’usuari.

Ocupa molt poc espai, per la qual cosa es pot col·locar en qualsevol tipus d’habitació, independentment dels metres quadrats que tinga l’estada en qüestió.

Es netegen amb facilitat, encara que cal seguir les indicacions del fabricant en el que a materials es referix per a poder allargar la vida de la cortina. Els seus plecs estan realitzats de manera que no es deformen, per la qual cosa no has de témer per això.

 

La teua cortina plisada en Pujadas i Martí

En Pujadas i Martí tenim un ampli assortiment de cortines plisadas, perquè pugues triar aquella que més t’agrade. Recorda que comptem posem a la teua disposició una extensa gamma de productes amb la millor relació qualitat-preu del mercat. I és que ens dediquem a la venda, confecció i instal·lació de tota mena de cortines i tendals, sempre a mesura, tant manuals com motoritzats. D’aquí ve que garantim, als nostres clients, un servici integral d’assessorament i instal·lació a domicili dels productes. I, com ens agrada la claredat en les nostres comunicacions amb els clients, podràs saber per endavant quant et costarà la teua cortina. I és que en Pujadas i Martí realitzem pressupostos exactes del cost amb un croquis explicatiu. O si ho desitja, també elaborem pressupostos orientatius per e-mail.

Per tot això, no ho dubtes, i si vols la teua cortina plisada, el millor és que vingues a conéixer-nos. No et penediràs!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *