Tendències de cortines a la primavera 2023

Ja coneixem les principals tendències de cortines a la primavera 2023. Segons hem pogut veure en les principals fires de cortines d’Europa, els fabricants i estilistes de la llar proposen per a la pròxima primavera una llar suau, dolça, acollidora i plena de suaus matisos. En aquest sentit, es podria dir que en les tendències de cortines de primavera 2023 el color no és la nota dominant. Almenys, no el color entés com un element dominant que marque les premisses de la decoració de la vivenda. 

I és que, en les col·leccions que hem pogut veure, les tonalitats que s’emporten són suaus, entre el color guix i el color pastís. 

També és important veure que es continua apostant per la cortina com a element per a separar les estades d’una vivenda, o els diferents ambients d’una mateixa habitació. Un element en el qual la cortina es torne absoluta protagonista. Uns barandats orgànics en els quals s’imposen els teixits més gruixuts encara que no de manera exclusiva.

Tendències de cortines a la primavera 2023

Les principals característiques de les cortines de la temporada de primavera d’enguany són les següents:

S’ imposen els colors relacionats amb la naturalesa, però en clau suau. És a dir, trenquem les composicions en blanc i negre que fins ara s’imposaven, però d’una manera discreta. Res d’estridències.

No hi ha rastre dels estampats. En general, prevalen les cortines unicolor. No hi ha patrons integrats en el treball de trama de cada teixit.

El color que més es repeteix és el lavanda. Una bona opció per a buscar l’equilibri i la calma.

Altres colors que es colen en les col·leccions de cortines de primavera 2023 encara que d’una manera tímida, són: els verds, els grisos, i els roses d’aspecte llavat. 

Regnen els materials naturals, que no hagen sigut texturats. S’opta per teixits naturals com el cotó o el lli, principalment. També pels teixits densos de fils que aporten una gran caiguda a la cortina i un tacte amorós; les cortinetes de tacte gruixut, que matisen l’entrada de la llum a l’interior de l’estada.

Cortines en Pujades i Martí

Recuerda que, tant si segueixes les tendències en cortines, com si no ho fas, en Pujades i Martí trobaràs tot el que necessites. Cortines ja confeccionades i teixits perquè dones forma a les cortines que desitges penjar en el teu saló o habitacions. També tots els sistemes de tancament, sujecció, barres, terminacions… que pugues necessitar en la confecció d’aquesta. Però, a més, som capaços de realitzar els models de cortines que desitges, ajustant-se a tota mena de mesures. És igual tan extranyes, difícils, o diferents que siguen; nosaltres les confeccionem seguint totes les teues indicacions. 

I és que en Pujades i Martí donem assessorament personalitzat, realitzem pressupostos exactes del cost amb un croquis explicatiu que l’acompanya. Encara que, si ho desitja, també elaborem pressupostos orientatius per e-mail. Per descomptat, tot això sense compromís.

I és que en Pujades i Martí som especialistes en cortines i sistemes de cortinatges, portant dècades en el sector i comptant amb una important cartera de clients que sempre han quedat molt satisfets amb les nostres elaboracions.

Així doncs, si busques cortines per a la teua llar, veuen a Pujades i Martí; No et penediràs!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *