tendències en materials per a cortines

Últimes tendències en materials per a cortines

Moda i tendències en materials per a cortines

Últimes últimes tendències en materials per a cortines passa per la incorporació de solucions tècniques que facen més viable i durador aquest element imprescindible de la decoració de la nostra llar, comerç o despatx professional. També per noves tonalitats, materials i solucions que ens ajuden a canviar l’aspecte del nostre habitatge de manera senzilla.

 

Nous colors i materials per a la confecció de cortines

 tendències en materials per a cortinesLes últimes tendències de moda pel que fa a nous colors i acabats en cortines destaquen per apostar clarament pels degradats. Ja no n’hi ha prou amb seleccionar un color per a les cortines del nostre habitatge, sinó que cal jugar a crear sensacions. Un efecte que es multiplica amb l’entrada de la llum a l’interior de l’estada creant entorns agradables per als qui passegen per l’estada en la qual es troben. En aquest cas, les parts baixes de les cortines solen tenyir-se de colors més foscos e intensos, mentre que la part superior l’ocupa el to de manera més o menys degradada. Una variant d’aquesta tendència són les cortines de dos colors, amb tonalitats més clares en la part superior, i més fosques en la part inferior. No és el mateix però entra en el mateix joc.

 

 

Una altra corrent aposta pels estampats geomètrics grans i els motius ètnics, a l’ús de com es van mostrar en l’última fira de disseny de Milà a la fi de l’any 2017. Es tracta de la repetició de formes geomètriques o de formes similars en la decoració de cortines, els coixins, la roba de llit, i fins i tot en les catifes. En aquest sentit, no cal perdre de vista les cortines realitzades en arpillera o que imiten el color i la textura d’aquest material. Tampoc el gust per: els colors naturals, les catifes de fibres naturals, la atrició dels mapes com a murals o en l’estampat de les cortines i els acabats rústics.

 

 tendències en materials per a cortines

 

De la paleta de colors cal assenyalar l’aposta pels colors naturals com el verd intens. Segons els especialistes el verd fosc és un color perfecte per a combinar amb blancs i colors neutres, així com els beix i marrons. I, com afig molta profunditat als espais interiors, fa que l’estada es convertisca en un lloc agradable, que convida a la permanència i al gaudi dels seus elements.

 

Respecte als materials en cortines cal destacar l’aposta d’algunes cases de disseny pels teixits gruixuts, opacs, que protegeixen l’interior de l’estada. Propostes de cortines amb velluts o llanes van cridar l’atenció en les fires de decoració més importants de la temporada fa uns mesos.

 

Aquesta tornada a les arrels que observem en el que a decoració es refereix es plasma, a més, en una aposta per teixits com les llanes o els brodats per a les teles amb les quals es confeccionen aquests elements del nostre habitatge.

 

En Pujadas i Martí tenim els dissenys i els materials més nous per a les teues cortines, per la qual cosa si vols donar-li un nou aire a la teua llar no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *