Tips per a combinar la roba de lit amb les cortines

Tips per a combinar la roba de llit amb les cortines

Per a combinar la roba de llit amb les cortines cal seguir una sèrie d’indicacions amb les quals podràs reforçar l’estil i l’elegància de la teua llar.

En Pujadas i Martí som conscients que no totes les persones saben combinar la roba de llit amb les cortines, raó per la qual hem recollit una sèrie de recomanacions amb les quals podràs aprendre a fer-ho. Són els següents:

  • Combinar els teixits adequadament perquè el nostre dormitori no sembli un catàleg de textures i colors. Si optem per teixits naturals per a un entorn vintage, evita introduir colors estridents o teixits excessivament cridaners com el vellut. El millor per a aquests casos és el cotó. Si, per contra, ens agraden els teixits moderns, el millor és escollir solucions semblants per a roba de llit i cortines. D’aquesta manera evitarem els xocs.

 Tips per a combinar la roba de llit amb les cortines

 

  • Vés amb compte amb amb l’elecció dels estampats. Si ens agrada aquest tipus de solucions, cal parar esment a la selecció de cobertors i cortines per no crear un ambient estrident. D’aquesta manera, hem d’oblidar-nos de triar flors i quadres; flors i ratlles; motius geomètrics desiguals; o la combinació de geometria amb flors. Si escollim un estampat d’aquest tipus per a la nostra roba de llit, gens millor que utilitzar cortines d’un únic to llis per a les cortines. També pot funcionar a l’inrevés.

 

  •  Tips per a combinar la roba de llit amb les cortinesAtenció amb els colors. L’elecció dels colors d’una habitació és vital per crear un ambient propici per al descans. En aquest sentit, el millor és triar colors que tinguin la mateixa base, tant per a edredons, com per a cobertors, coixins i cortines. Això no significa que tot hagi de ser del mateix color; tot el contrari. Els colors han de pertànyer a la mateixa gamma cromàtica, sent ideals els que propicien l’aflorament d’estats d’ànim calmats. Casos del blau, el verd o els blancs. No són recomanables els colors de la gamma dels taronges, els grocs o els vermells, ja que segons els experts són estridents i funcionen com a suggestió de les emocions. No obstant això, això no sempre és així i hi ha persones que prefereixen aquests colors per omplir-se d’actituds positives quan acaben la seva jornada de treball.

 

  • En el cas de les fundes nòrdiques amb estampats especials com serigrafiados o retrats. Per a aquests casos, el millor és seleccionar una cortina de dues parts en les quals la gran part de la finestra es cobreixi amb una cortineta i la part exterior de la mateixa (sobrevisillo, volant superior, etc.) es realitze en el mateix teixit de la funda nòrdica o edredó.

 

  • Si el nostre cobertor o edredó és neutre i manca de color. En aquest cas, podem optar per introduir colors i estampats en les cortines, fent que l’habitació semble atractiva i gens anodina.

 Tips per a combinar la roba de llit amb les cortines

 

  • Vés amb compte amb el to de les parets. Una altra variant que hem de tenir en compte a l’hora de combinar la roba de llit amb les cortines és el color de les parets. Fins i tot si té textures o algun efecte. Depenent de tot això, escollirem colors o teixits d’una manera o una altra per no obtindre un espai recarregat.

    En Pujadas i Marti tenim totes les teles i moltes idees per ajudar-te a combinar la roba de llit amb les cortines, i que el teu habitatge llueixi meravellosa. Prou que vinguis a la nostra tenda i que ens expliquis allò que ja tens o les teves preferències. Nosaltres t’ajudarem a dissenyar el teu projecte i a dur-ho a terme en la millor manera possible.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *