Nou projecte instal·lat a Barcelona

Per què són importants les cortines en la decoració?

Saps per què són importants les cortines en la decoració? Per què considerem que una vivenda no està completa si manca de cortines a les seues habitacions? És possible que percebem un local comercial d’una manera diferent si compta amb cortines adequades per als seus finestrals? En Pujadas i Martí sabem totes les raons i hem escrit este article per a explicar-te’l.

 

Per què són importants les cortines en la decoració?

Les cortines d’una vivenda o un local comercial són un element imprescindible en tot projecte decoratiu que es realitza. És igual l’estil, el sistema que emprem o la funció que complisquen; sempre són ací. I és que són les encarregades de regular l’entrada de llum a l’interior d’una estada, la qual cosa acaba afectant la resta. I és que la il·luminació d’una estada és el factor fonamental del seu grau de benestar.

A més, les cortines són les encarregades de cobrir les finestres, vestint-les per a fer-les molt més boniques i integrades en el projecte decoratiu. Però, sobretot, són les guardianes de la nostra privacitat. I és que ens protegixen de les mirades curioses, aportant privacitat i intimitat. El que suposa un factor determinant quan vivim en un pis baix o el nostre edifici està molt prop d’altres vivendes.

 

Avantatges d’usar cortines en decoració

Com a experts en tota mena de cortinatges, en Pujadas i Martí hem recopilat les que considerem els principals avantatges d’usar cortines en la decoració de la teua llar. Són les següents:

  • L’oferta de cortines és infinita. N’hi ha en múltiples colors, diferents maneres de confeccionar-les, fins i tot amb textures… el que fa que es multipliquen les possibilitats de combinar-les amb els diferents espais de la teua llar.
  • Són assequibles a qualsevol tipus de butxaca. Doncs a l’haver tanta varietat hi ha diferents categories i qualitats que ens permeten disposar d’una cortina per a la nostra vivenda.
  • Es poden realitzar a mesura. Pel que és igual l’estranya que siga l’estada, sempre es poden adaptar a les seues necessitats. Això sí, has de prendre-les bé. Si no saps com fer-ho, recorre a un professional del cortinatge per a fer l’encàrrec de la manera adequada.
  • Ens ajuden a controlar el gasto energètic. I és que una bona cortina ens aïlla de l’exterior i protegix la temperatura que hàgem triat per a l’interior de la nostra vivenda.
  • Ens permet canviar d’aparença una estada sense necessitat d’invertir molts recursos. I és que n’hi ha prou amb canviar el color o l’estampat d’una habitació perquè semble altra.
  • S’adapten al teu ritme de vida. I és que no hi ha recurs decoratiu que permet això amb tanta facilitat. D’aquí ve que hi haja cortines confeccionades en tota mena de solucions tècniques que permeten netejar-les fàcilment i poder lluir-les com el primer dia.
  • Són igual d’importants tant per a la llar com per als espais comercials. I és que també a les botigues o establiments de restauració i/o allotjament l’ús de les cortines és freqüent i molt necessari.

Les cortines són un element decoratiu que ens aïlla del soroll exterior. D’aquí ve que siga molt útil quan comptem amb finestres que donen a espais on hi ha molta freqüència de pas o prop d’establiments amb terrasses.

 

Les teues cortines, en Pujadas i Martí

Recorda que perquè una cortina lluïsca com cal, l’important és que s’haja confeccionat adequadament. Per això, has de comptar amb professionals del sector que coneguen totes les possibilitats que hi ha en una cortina; i que estiguen al dia de les principals novetats del sector. Professionals com els que fem Pujadas i Martí, que estem a la teua completa disposició.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *