Tendències en la decoració amb cortines

Tendències en la decoració amb cortines

Les tendències en la decoració amb cortines segueixen apostant per una volta a les arrels. Per aquest motiu se segueixi apostant per tonalitats que imiten la Naturalesa, per materials procedents de fibres i pel treball artesanal.

D’aquesta manera, a Pujadas i Marti hem fet una selecció de les principals tendències en la decoració amb cortines que s’han vist en les fires internacionals de decoració dels últims mesos. Pren nota i veu fent-te una idea de com vols renovar les cortines del teu habitatge.

Tendències en la decoració amb cortines

Encara que hi ha moltes propostes i algunes molt arriscades, hem fet un llistat amb les principals tendències en la decoració amb cortines de 2018. Les més importants són les següents:

  1. Cortines amb terminacions d’encaix en l’extrem inferior de les mateixes. Donen un toc vintage a l’estada.
  2.  Geometria. S’imposa la repetició de patrons geomètrics en l’estampat de les cortines. És igual si es tracta d’una cortina per a saló o per a un dormitori, es troben amb la mateixa assiduïtat. Especialment interessants són les decoracions geomètriques de fulles i flors, que apareixen amb molta freqüència.
  3. Colors cridaners. No hi ha por a l’ocupació del color en les cortines. És igual que siguin panells japonesos o cortines de tela, la paleta de colors es desenvolupa amb la mateixa intensitat. I, entre tots els colors i tons, un estel: el verd fosc. Una referència a la Naturalesa, a la sàvia de les plantes, a la renovació que arriba a les teves cortines per quedar-se durant molt temps.
  4. Quadres escocesos i estampats tradicionalment vinculats a la mantelería o a les camises. Ara anem a trobar aquests estampats també en les cortines.
  5. S’imposa també un estil campestre, rústic en essència. Es tracta de donar calidesa al nostre habitatge, per tant la terra i tot el rural crea tendència.
  6. Tendències en la decoració amb cortinesEn combinació amb tot l’anterior, hi ha una clara aposta també pel taronja i tots els seus derivats pel cortinaje. Especialment indicat per a aquelles estades de l’habitatge que necessitin l’entrada de la llum o on calgui aprofitar-la en gran manera.
  7. Sistemes de cortinatges dobles. Especialment en salons, on es busca crear espais orgànics amb es vagin transformant a mesura que avança el dia. De manera que es componen de cortinetes que deixen passar la llum durant el dia i que es tapen amb teixits més gruixuts i càlids durant la caiguda de la tarda. D’aquesta manera, a més, es pretén recrear la sensació de calidesa tan desitjada per moltes persones durant el fred i llarg hivern.

 

Si vols conèixer de primera mà les últimes tendències en la decoració amb cortines no dubtis a acostar-te a les instal·lacions de Pujadas i Martí. Tenim una selecció dels nous colors, els estampats més cridaners, les solucions més trencadoras. que les empreses del sector han proposat per a l’hivern i la primavera de l’any 2018. Una gran varietat de solucions en la qual pots escollir aquella que millori s’adapti al teu entorn i a l’estil del teu habitatge, comerç o despatx professional.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *