habitaciones de famosos

Habitacions de Famosos, remarcant les seues cortines

Les habitacions de famosos solen estar a l’última en el que a tendències de decoració es refereix. Incloent, en aquest aspecte, les cortines que cobreixen les seues finestres. Així, moltes persones cerquen fonts d’inspiració per a renovar la seua llar en els reportatges que les diferents revistes realitzen a aquests personatges en els seus habitatges.

Per si aquesta proposta t’agafa per sorpresa o vols conèixer algunes de les habitacions dels famosos més destacats de l’actualitat, en Pujades i Martí hem recopilat algunes d’elles. Esperem que gaudis d’aquest particular viatge per la intimitat dels personatges més populars.

 

Habitacions de famosos i les seues cortines

La primera de les habitacions de famosos que coneixerem és la del dissenyador Ralph Lauren que opta pels teixits nobles i els materials naturals. Es tracta d’una habitació en la qual preval el cotó, des de la roba de llit fins a les cortines que són de color blanc natural.

De múltiples colors eren les cortines de l’habitació en la qual descansava l’actor Johnny Deep en Manhatan. De color lila amb estampats florals de gran grandària.

Tot el contrari a la també actriu Jessica Pasker (Sexe a Nova York) que opta pel color blanc en la seua habitació incloent les cortines d’aquest mateix to entre les seues preferències. El color ho reserva per als complements. El mateix estil és el de les habitacions del cantant Justin Bieber, la també cantant Rihanna o de l’actriu Cameron Díaz.

 

habitacions de famososMés vinculada al color està la cantant Taylor Swift, que per a la seua casa de Nashville opta per cortines de tons grocs, amb recollits superiors i flors estampades en la superfície del teixit. Tota una picada d’ullet a l’element rural i a la infantesa de qui no vol perdre la seua arrels malgrat la fama.

També opta pel color, encara que amb menys intensitat, la cantant Lady Gaga per a la seua casa de Los Angeles. Ella prefereix cortines rectangulars, que arriben fins al sòl, en colors crema perquè combinen amb la resta de l’estada. Caldrà veure si en la seua mansió del Regne Unit, en la de Nova York o que la també posseeix en l’illa de Creta haurà seguit les mateixes directrius.

Seguidora dels corrents orientals, l’actriu Jennifer Aniston opta en el seu dormitori per cortines llargues i materials naturals en els quals preval el blanc i els tons terra.

Menys encertada és la decoració de l’habitació de Leticia Sabater, que opta pels estampats florals propis de col·leccions dels anys noranta. Un abús de formes i colors que resulta una miqueta repetitiu. Però, clar, per a gustos els colors.

habitacions de famosos

Igual de recarregada és l’habitació de Versace. Per a ell no hi ha gens com el luxe i açò es tradueix en ocupació de teixits molt rics, en els quals prevalen els brocats i els colors marrons. Tota una oda a la ampul·ositat.

Les habitacions dels fills dels famosos tampoc s’escapen de les excentricitats dels seus progenitors. Mostra d’açò és l’estil barroc que Mariah Carey va escollir per a decorar el dormitori dels seus fills. Un excés de tèxtil en el qual no faltaven llaços per onsevulla, cortines de colors pastís i enormes catifes. Tot el que horroritzaria a la senyora Motessori.

En Pujadas i Marti podem ajudar-te a aconseguir que les teues cortines se semblen a les de les habitacions dels famosos. Així que, si estàs interessat a reproduir alguna d’elles, no tens més que acostar-te a la nostra tenda amb la imatge de les cortines dels teus somnis i nosaltres t’ajudarem a materialitzar-les.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *