canvi exprés

Canvi exprés en la decoració de la llar

En ocasions necessitem fer un canvi exprés en la decoració de la llar, però no tenim pressupost per realitzar-la o temps per executar-la. En aquests casos, les cortines, la pintura i la roba de llar són les solucions perfectes per aconseguir-ho.
Perquè vagis fent-te una idea et deixem els següents consells o suggeriments sobre canvi exprés en la decoració de la llar:
1. Una mà de pintura. Donar color o posar al dia l’estat en què es troben parets i sostres és fonamental per millorar l’aspecte general del nostre habitatge. L’ideal és escollir colors senzills, si pot ser neutres i que es  s’adeqüin a l’activitat que es va a desenvolupar a l’interior de cada estada. Actualment al mercat podem trobar productes que s’apliquen sobretot tipus de superfícies; fins i tot sobre taulells. Així que, si vols donar-li un altre aire a la teva cambra de bany o cuina, no tens més que escollir colors, motius i donar-li regna solta a la teva imaginació.

2. Els mobles. De vegades n’hi ha prou amb canviar la ubicació d’alguns mobles perquè l’habitatge sembli diferent. En unes altres, l’estat en què es troben és precari i necessiten una posada al dia. No t’espantis; amb una mica de paper pintat i una escata podem aconseguir que una taula, una còmoda o una cadira semblin diferents.

3. Els papers pintats. El paper pintat torna a estar de moda. El seu principal atractiu resideix en la facilitat amb la qual es pot utilitzar i la gran quantitat de colors i estampats que podem trobar al mercat. Així doncs, si vols renovar les parets però no vols usar pintura, aquí tens una altra manera de fer un canvi exprés en la decoració de la llar.

canvi exprés
4. Cortines per crear espais. Si vols renovar la distribució del teu habitatge, però no tens pressupost per realitzar-la duent a terme treballs d’obra de paleta; no et preocupis. Amb ajuda d’uns panells japonesos o unes cortines personalitzades pots crear estades noves en espais diàfans; organitzar habitacions o cambres de bany, etc.

5. Renova els entapissats . Si ens encanta el nostre sofà però el seu aspecte no és bo; podem recórrer al tapisser perquè li canviï la coberta. Semblarà nou. El mateix podem fer amb butaques, amb el puf o amb les cadires.

6. Colors. Els colors de les cortines i de la roba de llar influeix en l’ambient d’una estada. Els colors clars o lluminosos faran que l’estada sembli major en reflectir la llum que es filtra per ells. Per aquest motiu si vols un canvi exprés en la decoració de la teva llar hagis de contemplar seriosament el paper que estan exercint aquests elements en el teu habitatge. Tot això es pot aplicar també a cobertors, coixins, catifes…per esmentar només a alguns dels molts elements tèxtils que manegem habitualment en la llar.

7. Punts de llum. Canviar la il·luminació d’un habitatge és fonamental perquè sembli nova. N’hi ha prou amb canviar d’ubicació les fonts lluminoses perquè l’estada sembli una altra completament diferent.

En Pujades i Martí tenim moltes idees perquè puguis realitzar canvis exprés en la decoració de la teva llar. Tan sols has de plantejar-nos la teva situació i pressupost; nosaltres t’explicarem els productes i les solucions que avui dia es troben al mercat perquè puguis realitzar-los en temps rècord.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *