EPID Freixer i Collell

EPID Freixer i Collell: mosquiteres y cortines calitat Made in Spain

EPID Freixer i Collell és el nom d’una empresa espanyola dedicada a la fabricació i distribució de sistemes per a la subjecció de cortines i mosquiteres

El seu segell és sinònim de qualitat i les seves propostes funcionen com a engranatges perfectes que duren molt temps independentment de l’ús que li donem. I és que els seus responsables es dediquen a la venda del producte a diferents tipus de negoci al mateix temps que serveix productes a una àmplia tipologia de clients: des de tendes de decoració a ferreteries, tendes de bricolatge, centrals de compres, professionals, distribuïdors, instal·ladors, grans superfícies…

Per a això, l’empresa se subdivideix en diferents apartats amb els quals poder cobrir les diferents necessitats dels clients. Així, els seus  processos productius inclouen, des del disseny de productes al servei postvenda.

EPID Freixer i Collell: Mosquiteres

En l’àmbit de les mosquiteres, EPID Freixer i Collell compta amb un ampli assortiment de propostes per a portes i finestres. Fins i tot oferint kits d’instal·lació complets amb els quals podem executar els nostres propis projectes.

EPID Freixer i Collell

En tots els casos es tracta de mosquiteres d’alumini, fabricades segons els estàndards europeus, que garanteixen la fiabilitat i la qualitat de tots els seus models. Fins i tot permeten la personalització de les mosquiteres perquè encaixin perfectament en l’entorn en el qual es troben. En aquest sentit cal assenyalar, a més, que els models de mosquiteres de EPID Freixer i Collell se serveixen en qualsevol acabat de color i a la mesura sol·licitada, a excepció dels kits, que solament estan disponibles en un nombre limitat de colors i mesures.

EPID Freixer i Collell: Cortines

EPID Freixer i CollellPels qui desitgen contra amb la professionalitat de EPID Freixer i Collell en la seva llar, però prefereixen cortines, l’empresa ofereix un ampli ventall de propostes de decoració. Cortines i una interminable llista de complements amb els quals poder instal·lar tot tipus de sistemes per a cortines.

El catàleg de l’empresa EPID Freixer i Collell abasta una extensa gamma de productes als quals adapten el packaging per a diferents tipus de venda.

Així doncs, l’empresa ens ofereix la possibilitat de comprar cortines confeccionades per a qualsevol estada, incloent les de bany i les cortinetes. De manera que el seu ampli catàleg es compon de panells japonesos de diferents grandàries i motius i panells plegables (plegat amb varetes o tipus pachetto sense varetes).

Per allargar la vida útil de les seves cortines, l’empresa explica ofereix un servei de proveïment de recanvis de tots els productes fabricats durant llarg temps. Incuso quan aquests estan descatalogats. Un gest amb el qual el client diposita en les seves propostes total confiança.

Més de 40 anys d’experiència

EPID Freixer i Collell és el nom d’una empresa creada l’any 1975 pels germans Freixer amb el desig de desenvolupar mosquiteres i cortinajesde qualitat per a tot tipus d’estades.

La qualitat dels seus treballs s’aprecia a tot el món. De fet, en l’actualitat, l’empresa està present a França, Itàlia i a Portugal.

En Pujades i Martí comptem amb les propostes d’aquesta marca perquè els nostres clients puguin gaudir dels productes de qualitat que es realitzen en el sector del cortinaje al nostre país.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *