Gassa V

Gassa V: textil per a cortines

Els productes de l’empresa tèxtil Gassa V han de ser nostra primera elecció, si busquem tèxtils de qualitat que s’adaptin al nostre ritme d’anada.

Els pilars creatius i empresarials de l’empresa Gassa V són: la qualitat, l’atenció per al detall, una cuidada selecció dels materials, una àmplia capacitat productiva i un instint segur per desenvolupar les formes, les textures, les composicions i els colors de teixits per a cortines per a la llar del present i del futur.

I és que aquesta empresa catalana situada en la localitat de Berga porta més de 20 anys dedicada al sector tèxtil obtenint excel·lents crítiques entre els seus clients i entre els professionals de la decoració.

Productes Gassa V

Gassa V compta amb una àmplia gamma de productes tèxtils per a la llar, amb un alt component d’innovació, qualitats tècniques i disseny.gassa V

En aquest sentit cal assenyalar que els grans estels de les seves col·leccions són els teixits en lli, mescles de lli i polièster, tafetans, organzes i altres teixits naturals que aconsegueixen els 300 centímetres d’ample, i que es combinen per crear les diferents col·leccions. Uns suggeriments que s’adapten a tots els estils decoratius perquè qualsevol client trobi el que desitja en les seves propostes. Així, per exemple, trobem:

  • Teixits amb brodats clàssics, de diferents motius i tonalitats.
  • Teixits amb brodats moderns, en els quals es reprodueixen símbols de cal·ligrafia oriental, elements geomètrics com els rombes, homenatges a l’espai com el teixit denominat Mart on s’intenta reproduir la forma i superfície del planeta vermell; o motius vegetals com les tiges i les fulles de bambú. En aquest cas, les tonalitats disponibles són més àmplies i els acabats van des del tramat més gruixut fins a les perforacions, per esmentar només algunes de les seves propostes.
  • Teixits de lli amb fantasia, on es combinen semitransparencias amb lli en diferents tonalitats.
  • Teixits de tafetà brodats amb fantasies de diferent tipus i grossor.
  • Teixits llisos amb un alt percentatge de lli en la seva composició.
  • Teixits rústics confeccionats en lli gruixut on destaquen les seves gates per ordit i trama. Productes amb multitud d’aplicacions que s’aconsegueixen gràcies a la seva àmplia carta de colors, que va des dels més actuals tons vius fins al tradicional beix i natural. De fet estan disponibles en 19 colors.
  • Transparències. Ideals per ambientse elegants i sofisticats.

 

Part destacada de la seva àmplia gamma de teixits són les seves propostes de ignífugos M-1 que compleixen les normes de resistència al foc i que van dirigits, especialment, al sector de l’hostaleria, a les col·lectivitats i als establiments públics.

També és possible adquirir algunes de les seves propostes per a panells japonesos, un epígraf en el qual tenen nombroses propostes de molt diferent tipus.

En tots els casos, la fabricació dels articles de Gassa V es realitza de manera exclusiva en la seva factoria de Berga. Un fet que els permet garantir un alt grau de qualitat versatilitat i dinamisme a la seva producció que, a més, s’ajusta a tots els nivells de qualitat que marca la Unió Europea.

Gassa V és una marca de disseny tèxtil cent per cent espanyola. I és que l’empresa compta amb un sofisticat equip de disseny que li permet aconseguir un producte innovador, selectiu i competitiu internacionalment. El que li porta a millorar, dia a dia, els seus articles per continuar sent líders en les noves tendències del sector.

Tots els productes els podem trobar en les nostres tendes. I és que Pujadas i Martí considera que els teixits espanyols estan a l’avantguarda de les creacions del sector de la decoració, i la seva aposta és ferma en aquest sentit.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *