Cortines per a pisos petits

Comprar cortines per a pisos petits, que els afavoreixin i no els facin semblar encara més breus del que són, no és impossible. Cal tenir en compte una sèrie de criteris que ens ajudin a aportar lluminositat i amplitud. A Pujadas i Martí fa molts anys que oferim aquest servei d’assessorament als nostres clients i clientes. Per això, hem considerat oportú escriure aquest article amb què esperem ajudar-te a aconseguir-ho.

Cortines per a pisos petits

Moltes persones consideren que en un pis petit no es poden col·locar cortines. Això no és veritat. La realitat és que, no només es poden col·locar cortines sinó que ajuda que es pugui percebre com un lloc més ampli, lluminós i cridaner. Fent que les persones que l’habiten gaudeixin més i tinguin més sensació de benestar.
Per aconseguir-ho, només cal que segueixis unes pautes senzilles a l’hora d’escollir-les. Són les següents:

1. Teixits vaporosos

Els teixits vaporosos donen una sensació lleugera que aporta calidesa a l’espai on es troben. A més, deixen que entri l’aire perquè no posen molta resistència, cosa que és especialment important
En aquest sentit, els teixits cortinetes o similars són l’elecció perfecta. Els pots trobar amb diferents dibuixos a la superfície.

2. Cortines de colors clars

Les cortines de colors clars fan que les habitacions on es troben es vegin més àmplies i grans. Per això, en triar el teixit de la llar, el millor és optar per aquest tipus de colors. Millor si són naturals, doncs creen una sensació agradable de benestar. Ideals són els blancs (en tota la seva gamma) però també els beix, grisos clars, etc.

3. Penja les cortines el més a prop del sostre que puguis

Aquesta col·locació aconsegueix que les parets semblin molt més altes i generes una sensació espacial molt més gran d’espai sense fi. Per fer-ho, enganxa la barra o el sistema d’ancoratge de la cortina al costat del sostre, deixant únicament com a marge, l’espai que necessites perquè el teixit es pugui moure amb facilitat.

4. Llargs infinits

Sigues generosa amb el llarg de la cortina. Amb això aconsegueixes que no hi hagi marges visuals que escurcin l’espai i sembli que el terra no té final. Si observes les propostes de les diferents botigues de decoració, les cortines reposen uns deu centímetres sobre el terra. Com si els vinguessin grans.

5. Ocupa tota la paret que puguis

Oblida’t dels marcs de les finestres i ocupa les parets laterals de les cortines. Amb això aconseguiràs que sembli que hi ha un gran finestral on possiblement no n’hi hagi. I en fer-ho amb un color clar, sembla que l’espai és molt més gran.

6. Combina el color de les cortines amb el de les parets

D’aquesta manera, sembla que hi ha una continuïtat entre totes dues i no es posen límits visuals a l’espai. La nostra sensació serà molt més plaent. Si aconsegueixes el mateix to, molt millor. Hauràs donat al clau.

 

7. Llises millor que estampades

Encara que hi ha teixits estampats preciosos que ens atrauen molt per la seva originalitat o elegància, en un pis petit cal fugir-ne. Millor cortines llises, que no facin que l’espai s’empetiteixi, que és el que fan els estampats en aquests casos.

 

En qualsevol cas, si vols encertar de ple en triar les teves cortines de pisos petits, no ho dubtis i vine a visitar-nos. A Pujadas i Martí tenim tot el que necessites. I, en ser fabricants, podem confeccionar les cortines en les mides que requereixi el teu pis. Per això, davant de qualsevol dubte, vine a veure’ns i t’aportarem solucions.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *