Tendències en cortines per aquest estiu 2022

A Pujadas i Martí coneixem les principals tendències en cortines que podràs trobar al mercat per vestir la teva llar aquest estiu 2022. Perquè les coneguis i puguis actualitzar la teva roba de llar com més aviat millor, hem redactat aquest article on t’expliquem els detalls de cadascuna de les apostes que han llençat les principals marques.

Pren-ne nota i escull la que millor s’ajusta al teu estil i personalitat.

 

Tendències en cortines per aquest estiu 2022

Les cortines segueixen sorprenent-nos. I és que cada cop és més freqüent fer el canvi d’aquesta roba de casa amb l’arribada de la nova estació de l’any. Si ets de les que, a més, agraden estar al corrent de les últimes tendències, aquest és el teu espai. T’expliquem quines són les apostes principals en cortines per a l’estiu 2022.

 

Tendència 1: En tons i amb teixits naturals

És una cortina lleugera, translúcida i confeccionada en teixits com el lli, el cotó o similar. Deixen passar la llum però de manera tènue. Són discretes i donar un aire casolà i acollidor a l’estada on es troben.

Són cortines perfectes per a espais grans, especialment salons.

 

Tendència 2: Cortines de lli rentat amb plecs

Són cortines que, generalment, tenen una estructura molt definida, amb duplicitats que es reparteixen de manera asimètrica.

Realitzada en teixits naturals com el lli rentat (que és la matèria primera estrella de la temporada) solen ser més opaques que les anteriors. Aporten moviment a l’estada, per la qual cosa és ideal per a dormitoris i terrasses amb balcó o tancament.

 

Tendència 3: De llarg infinit i en colors torrats

Una altra tonalitat que es repeteix són els torrats. En colors neutres i amb teixits naturals de nou. Solen ser cortines de llargs fins a terra, que fins i tot arrosseguen una part de la mateixa.

Es tracta de cortines senzilles, molt fàcils de posar i treure. Fins i tot de rentar. Ideals per a les habitacions on se sol canviar més aquest tipus de complement, com les habitacions dels petits o les saletes.

 

Tendència 4: Amb estampats botànics i brodats

Per als que agraden de cortines amb alguna decoració, res millor que els estampats de flors en colors neutres com els marrons o els degradats de tons naturals. Uns motius que també podrem gaudir com a brodats a les seves cares exteriors. Una cortina amb molta personalitat, d’opacitat alta que dóna un aspecte elegant a l’estada on es troba.

Novament, confeccionada amb teixits naturals que s’han tractat i d’alt gramatge perquè suporti el pes del brodat.

 

Tendència 5: Ratlles

Les ratlles són les reines absolutes de la tendència en decoració durant la temporada d’estiu 2022. En aquest cas arriba a les cortines de forma discreta, sobre blancs i brodades (cosa que genera un relleu interessant i atractiu) o en tonalitats pastís com el blau o el verd aigua.

 

Tendència 6: Cortines artesanals de macramé

Realitzades amb la tècnica del macramé, aquestes cortines són la darrera tendència de la variant artesanal de la roba de la llar. Ideals si us agraden els detalls amb jocs de nusos i figures geomètriques. Els colors dels fils amb què es confeccionen són crus i la naturalesa dels mateixos natural, generalment es tracta de cotó, encara que també els podem trobar en una altra fibra.

 

Recordeu que per assegurar-vos que les vostres cortines són de bona qualitat i s’han confeccionat adequadament, el millor és recórrer a la tasca d’experts. Persones com les que treballem a Pujadas i Martí, que traiem tota la vida dedicada a aquest tipus de feines.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *