Cortines i tendals amb la millor relació qualitat – preu

 

Si busques cortines i tendals amb la millor relació qualitat-preu, Pujadas i Martí és la teva millor opció. Som professionals amb anys d’experiència i amb coneixement de totes les novetats i sistemes que hi ha sobre cadascun. Tu només has de comentar-nos què és el que vols i com t’agradaria que fos la teva cortina o tendal. Nosaltres ens encarregarem de la resta. Des de la recreació de la mateixa fins a la seva instal·lació, passant per la seva confecció i solucions específiques (en cas que sigui necessari fer-ho).

 

Cortines i tendals amb la millor relació qualitat – preu

Adquirir una bona cortina o un tendal adequat, durador i bonic, no és senzill. Actualment hi ha molta oferta al mercat, però poca és de qualitat o s’adapta a espais concrets. Per això, moltes persones comproven que la diferència entre allò que havien imaginat i la realitat de les seves cortines i/o tendals és molta.

Això no passa amb Pujadas i Martí. Nosaltres realitzem cada treball de manera artesanal, perquè pugui lluir el millor possible a casa teva. De manera que traiem el màxim partit a l’habitació o al racó de casa teva on instal·lem la cortina o el tendal. Proposant-te sempre el millor teixit per a aquesta zona, els colors o estampats que millor combinen amb ella o amb el teu estil o gustos; ajustant-se a l’espai on instal·larem; les solucions de cures que requereix en cada cas i amb una execució excel·lent (fruit d’anys d’experiència en realització de cortines i tendals).

 

Avantatges de comptar amb Pujadas i Martí

Si confies en una empresa com Pujadas i Martí t’estaràs beneficiant del saber fer d’una entitat que porta molts anys al sector, que coneix tots els sistemes de cortinatge i tendals que hi ha al mercat; i que us ofereix la possibilitat de fer-ho al millor preu. Però no només per això. Perquè hi ha moltes més raons per fer-ho.

Perquè sàpigues les més importants hem realitzat la següent llista, que esperem trobis més que interessant:

  1. Comptes amb els millors professionals del sector del cortinatge. Les cortines i els tendals no tenen secrets per a nosaltres. És igual el complicat que ens ho posis, aconseguirem que tinguis la cortina dels teus somnis.
  2. Fabriquem tot tipus de cortines. És igual per a quin espai sigui oa què et dediquis. Fem cortines per a: Restaurants, oficines, despatxos, residències, sales d´actes, associacions, comunitats de veïns, centres educatius i sanitaris…
  3. Ens dediquem a la venda, confecció i instal·lació de tot tipus de cortines i tendals. I els fem sempre a mida. Independentment que es tracti de cortinatges i/o tendals manuals o motoritzats.
  4. Oferim fins a nou tipus diferents de cortines tècniques. Perquè puguis triar adequadament la que s’adapta millor a les teves necessitats i gustos. Doncs cadascuna té diferents prestacions.
  5. Tenim la millor relació qualitat-preu del mercat. Pots comprar-lo tantes vegades com vulguis, però ja t’avancem que les nostres cortines i tendals no tenen cap competència.

 

Recorda que les nostres cortines i tendals estan completament garantits. I que t’assessorarem sobre qualsevol dubte que t’aparegui en fer-ne ús una vegada que els hàgim confeccionat i instal·lat.

És important sempre que tinguis en compte que una cortina ben dissenyada pot ajudar-te a aprofitar i optimitzar el rendiment de la llum natural. També preservar la intimitat, reduint la temperatura procedent de l’exterior i que ens ajuda a atenuar la lluminositat. Un fet important quan ens trobem a sales on hi ha ordinadors.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *