Les raons de triar una cortina vertical per casa teva

Hi ha moltes les raons de triar una cortina vertical per casa teva, per això s’han imposat sobre la resta de sistemes a l’hora d’escollir la roba de casa nostra. A Pujadas i Martí sabem hem notat aquest increment d’encàrrecs i per orientar-te a l’hora d’escollir-la, o fins i tot per valorar si s’adapten a casa teva, hem redactat aquest article. Un text amb què volem ajudar-te a escollir la cortina vertical adequada. Esperem que us resulti interessant.

 

Les raons de triar una cortina vertical per casa teva

Les cortines verticals estan de moda. Mostra d’això és que cada cop són més les persones que escullen aquest sistema per cobrir les finestres de casa seva. I és que, a més a més de ser molt boniques estèticament, i de combinar amb qualsevol estil decoratiu; les cortines verticals tenen molts avantatges que ens poden ajudar a fer de la nostra llar un espai agradable i confortable.

A més, al mercat podràs trobar-les amb diferents aspectes i sistemes diferents, pels quals convé conèixer abans el seu funcionament i característiques. Si no, podríem escollir equivocadament.

A Pujadas i Martí som experts en la realització de tot tipus de cortines i en coneixem a la perfecció el funcionament en concret. Per això hem considerat oportú redactar aquest text en què t’exposem les principals raons que arriben a triar una cortina vertical per casa teva.

 

Raons per triar una cortina vertical

Tot i que les cortines verticals tenen moltes qualitats, perquè puguis valorar la seva instal·lació al teu habitatge, comerç o oficina, hem seleccionat aquelles que destaquen. Aquestes són precisament les raons per les quals moltes persones decideixen instal·lar aquest tipus de sistema de cortinatge al seu espai de treball o habitatge. Les més destacades són les següents:

  1. Ens ajuden a regular en tot moment la quantitat de llum que volem que arribi a l’interior del nostre habitatge. Això és degut a les lames que la componen ia les diferents posicions que poden adquirir.
  2. Podeu escollir-les en diferents colors i sistemes de tancament, per la qual cosa es poden adaptar al vostre estil decoratiu. I fins i tot al tipus dactivitat que es desenvolupa en aquest espai.
  3. Es poden ubicar en el marc de les finestres o abastant part de la paret, encara que l’ideal és el primer. Per això, és convenient que prenguis bé les mides de la finestra abans d’encarregar-ne la realització.
  4. T’ajuden a controlar la calor que pateix en una habitació amb una alta exposició a la llum natural. Això és especialment interessant durant els mesos de calor.
  5. Hi ha diferents tipus de lamel·les per graduar la llum de maneres diferents. N’hi ha ondulades, verticals, horitzontals, con més o menys gruix, de mides diverses. Per això et recomanem que, abans de decantar-te per una, consultis el nostre personal. Estarem encantats d’ajudar-te en aquest i altres punts.

Cortines verticals a Pujadas i Martí

A Pujadas i Martí portem dècades fent tot tipus de sistemes de cortinatge. Per tant, si tens qualsevol dubte o vols conèixer els tipus de teixits en què es poden confeccionar les cortines verticals, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres.

Recorda que adquirir una cortina és una inversió que has de sospesar i encarregar els millors. Doncs, altrament, seria llençar els diners. Per això a Pujadas i Martí ens prenem el temps que sigui necessari a estudiar el teu projecte ia elaborar la proposta més adequada.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *