Pla Renata: aprofita aquesta oportunitat i fes la reforma que sempre has desitjat

 

Fa poc la Conselleria de Polítiques Socials de la Generalitat Valenciana ha presentat una nova edició del Pla de Reforma Interior Renata: aprofita aquesta oportunitat i fes els canvis de casa teva que sempre has desitjat.

Per si encara no coneixes aquesta iniciativa, des de Pujadas i Martí volem ajudar-te a acostar-t’hi i valorar la possibilitat de fer-la servir. Per això, hem redactat aquest article on t’expliquem tots els detalls d’aquesta iniciativa.

 

Pla Renata: aprofita aquesta oportunitat i fes la reforma que sempre has desitjat

Ja està obert el termini per acollir-se a una nova edició del Pla de Reforma Interior Renata 2022. Una iniciativa amb què el govern de la Comunitat Valenciana desitja ajudar les persones amb menys recursos perquè facin de les seves llars espais de benestar. A aquest pla s’hi dedicarà una partida pressupostària de 9 milions d’euros. Una quantitat amb què esperen millorar la qualitat de vida moltes persones que només així podran condicionar adequadament els seus habitatges.

Durant la presentació d’aquest pla, el president de la Comunitat Valenciana es va referir a l’habitatge com una prioritat per a les administracions públiques, independentment de l’espai sobre el qual s’ocupin. En aquest sentit, va voler cridar l’atenció sobre la posada en marxa de la nova Llei d’Habitatge estatal. Però també sobre l’aposta que volen fer per augmentar l’habitatge públic i de lloguer. Una realitat que es materialitzarà gràcies a l’aportació dels fons Next Generation de la Unió Europea.

De manera concreta, es pot afirmar que les actuacions subvencionables que es podran acollir a aquest pla seran múltiples. I que les llars podran rebre fins a 6.000 euros d’ajuda, adreçades a millorar la qualitat, la sostenibilitat, l’accessibilitat i l’habitabilitat dels habitatges.

 

Pla Renata

Segons el Govern de la Comunitat des de la posada en marxa del Pla Renata a l’any 2017, s’han destinat 21 milions d’euros a la consecució d’aquest programa. Això ha suposat que més de 5.000 famílies s’hagin pogut beneficiar d’aquesta iniciativa.

Entre aquestes famílies, moltes persones que s’han vist directament afectades per la pandèmia. Una situació extrema que va posar de manifest les múltiples mancances dels habitatges. I va afectar de manera negativa les persones que menys recursos tenien per fer front a reparacions i per condicionar-les.

Un dels temes en què s’incidirà en aquesta edició del Pla Renata serà fer reformes per millorar l’eficiència energètica dels habitatges. Això suposarà a més una ajuda important en la capacitat d’estalvi de les llars valencianes.

Vessant econòmic del Pla Renata

El Pla Renata, a més, ha ajudat a la reactivació del sector econòmic de la construcció. Un espai on s’ocupen moltes persones joves que troben així una manera de desenvolupar-se.

Cal tenir en compte, a més, que amb les reformes s’aposta per continuar donant feina als que desenvolupen la seva tasca al sector de la producció de materials de construcció. És a dir, empreses i professionals que s’ocupen de fabricar o instal·lar: revestiments ceràmics o de pedra; sanitaris o fins i tot mobiliari de cuina i bany, pot esmentar només algunes. Sectors empresarials que tenen una importància estratègica a l’economia de la Comunitat Valenciana.

Des de Pujadas i Martí ens congratulem d’aquesta nova edició del Pla Renata ja que venem sistemes de cortinatge que ajuden a millorar la qualitat de vida i l’eficiència energètica de les persones. Això suposa la possibilitat que els nostres clients puguin canviar els seus sistemes de cortinatge a la casa i acollir-se a aquests ajuts tan importants.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *