Cortines tèrmiques: el truc perfecte per mantenir la calor a casa

Cortines tèrmiques: el truc perfecte per mantenir la calor a casa

Les cortines tèrmiques són el truc perfecte per mantenir la calor a casa. A Pujadas i Martí ho sabem, per això fa anys que aconsellem als nostres clients i clientes. Persones que des que les van col·locar han vist com la calor de la llar es manté i la despesa a la factura de la llum s’ha reduït perquè necessiten recórrer menys a aquest tipus d’electrodomèstics.

 

Cortines tèrmiques: el truc perfecte per mantenir la calor a casa

Anomenem cortines tèrmiques a aquelles que ens aïllen tant del fred com de la calor. En aquest sentit, cal destacar que a l’estiu les cortines tèrmiques reflecteixen els raigs del sol cap a l’exterior, aïllant-nos de la calor. Mentres que, a l’hivern, reboten la calor de la calefacció cap a l’interior de l’habitatge. Això suposa reduir el consum energètic del nostre habitatge per aconseguir calor.

Són cortines realitzades en un teixit que es compon de diverses capes que podeu trobar en molts colors i estampats. De manera que pots triar la que millor et combini amb la decoració de casa teva.

Són útils per a qualsevol habitació d’una casa, encara que estan especialment recomanades per a les estances que reben molt de sol o per les que no tenen persianes i s’exposen al fred durant l’hivern.

Per aconseguir aquest objectiu, les cortines d’aquest tipus estan fabricades amb materials aïllants. Unes matèries primeres que busquen actuar com a aïllant tèrmic en situar-se damunt de les finestres, que generalment permeten que es filtri la calor o el fred.

 

Aspectes a tenir en compte en cortines tèrmiques

Perquè aquestes cortines puguin realitzar la funció aïllant per a la qual van ser pensades és imprescindible que tinguem en compte dues coses sobre elles: el gruix de la tela i que la mida de la cortina sigui més gran que la finestra.

També es recomana que aquestes cortines formin plecs, ja que així el fred queda encapsulat entre ells i no arribarà a l’estada. De manera que evitareu que baixi la temperatura a l’habitació.

Per poder escollir adequadament entre la gran varietat de cortines que hi ha en aquest sentit, el millor és que acudim a un professional del sector abans d’adquirir-les. D’aquesta manera evitarem fer desemborsaments econòmics sense sentit.

Avantatges de les cortines tèrmiques a la llar

Són molts els avantatges que comporta la instal·lació d’unes cortines tèrmiques a casa teva. Tanmateix, per fer aquest article només hem seleccionat les més destacades, que són les següents:

  1. Bloquegen l’entrada dels raigs ultraviolats a casa, de manera que no deixa que passi la calor a l’estiu. I, de la mateixa manera, bloqueja el pas del fred que es cola a través dels vidres.
  2. Alguns models tenen un gruix tan gran que fins i tot bloquegen els sons que procedeixen de l’exterior. Són la resposta ideal per a estades que s’exposen a carrers sorollosos.
  3. Ideals per als que volen dormir sense una escletxa de llum que es filtri a l’interior de la seva habitació; fins i tot a l’estiu.
  4. Molts models s’han fabricat amb teixit que permet que es renti a la rentadora sense que pateixi cap pèrdua de les seves qualitats. Això sí, sempre que facis servir aigua freda per fer-ho.

Així doncs, si vols tenir unes cortines que t’ajudin a mantenir el benestar del teu habitatge, no ho dubtis i fes-te amb unes cortines tèrmiques com les que posem al teu abast a Pujadas i Martí. A més, estarem encantats d’ajudar-te a escollir la que s’adapta millor al teu ritme de vida o estil decoratiu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *